«ΒΡΑΒΕΥΣΗ Εκπροσώπων ΠΟΛΙΤΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ Τοπικής Κοινωνίας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που επέτυχαν ΑΘΛΟ», του Γιώργου Σμοκοβίτη

ΒΡΑΒΕΥΣΗ Εκπροσώπων ΠΟΛΙΤΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ
Τοπικής Κοινωνίας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που επέτυχαν ΑΘΛΟ.
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Προς: Τύπον – ΜΜΕ
Κ.Κ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Πρόεδρον Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας
Δήμαρχον  ΕΔΡΑΣ Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας
Κάθε ενδιαφερόμενον
ΠΡΟΤΑΣΗ
Λαμία, 3/7/2018
Να ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ οι εκπρόσωποι Κοινωνικών Φορέων – ΠΟΛΙΤΩΝ της Τοπικής Κοινωνίας Φθιώτιδας και να ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ που εξέφρασαν και Εκπροσώπησαν και τη Γενική ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – Στερεοελλήνων της σύγχρονης Περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ΚΑΙ για τις αρχικά εκ του μηδενός προσπάθειες ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ επί ΧΡΟΝΙΑ για την ΙΔΡΥΣΗ και Λειτουργία Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με ΕΔΡΑ τη Λαμία, αλλά ΚΑΙ στη συνέχεια για την ΕΞΕΛΙΞΗ – ΑΝΑ-σύσταση του λειτουργούντος (τότε) Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας και από το έτος... 2007 και διευρυμένα από το... 2010 συστηματικά αδιάλειπτα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ «απρόσκλητοι» εκ Συνειδήσεως μόνο ορμώμενοι με Γνώση και Μεράκι ΤΟΥΣ «απρόσκλητοι από... Αρχές... «αξιωματούχους» και... Ακαδημαϊκούς πρώην (τότε) και νυν και... αεί... που ΑΔΡΑΝΟΥΣΑΝ σε ΚΕΝΟ και οι Κοινωνικοί φορείς ΕΚΑΛΥΨΑΝ ΚΕΝΟ έδρασαν ΚΑΘΑΡΑ, νομίμως ΚΑΙ με Γνώση συνέταξαν με ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ-ΜΕΛΕΤΗ Εισήγησή ΤΟΥΣ δαπάναις τους πραγματοποίησαν ΔΗΜΟΣΙΕΣ διευρυμένες Ελεύθερες συζητήσεις και τελικά ΕΠΕΤΥΧΑΝ τον Σκοπό τους εξαντλώντας ΟΛΑ τα νομίμως «εντός Ορίων Συνταγματικά ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ υποχρεώσεων - δικαιωμάτων ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και παρέδωσαν ΕΤΟΙΜΟ προς υλοποίηση ΤΟΥ τον Άριστο Σκοπό στον Ύψιστο βαθμό επιτυχίας ΤΟΥ στους... «κατά το Σύνταγμα εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος εκπροσώπους» που μόνο αυτοί πλέον ήταν για τα περαιτέρω «αρμόδιοι» αξιωματούχοι εκλεγμένοι και διορισμένοι αλλά αυτοί: ... έριξαν ΛΕΥΚΗ πετσέτα, πέταξαν τη Νικηφόρα Σκυτάλη των ΠΟΛΙΤΩΝ Τοπικής Κοινωνίας Φθιώτιδας (και ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας) που ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ είχαν επιτύχει ΑΘΛΟ - Θρίαμβο ΚΑΘΑΡΟΥ Αγώνα ΤΟΥΣ  αλλά οι... αξιωματούχοι ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟ το κρίσιμο έτος 2012 (χειμώνα-άνοιξη- καλοκαίρι-φθινόπωρο-χειμώνα) και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον ΑΘΛΟ της Τοπικής Κοινωνίας που μόνοι τους οι ΠΟΛΙΤΕΣ είχαν επιτύχει αλλά οι αξιωματούχοι με δολοφονική ηθελημένη ΑΔΡΑΝΕΙΑ τους και την αθέλητη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους κατάργησαν το 2013 το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, χωρίς ούτε μια παραίτηση ΟΥΔΕΝΟΣ «υπεύθυνου» ... αξιωματούχου είτε... πρώην... είτε... τότε... είτε... νυν... είτε άλλοτε.... «παππά που τον κάναμε Δεσπότη και... έψελνε αλλοιώς... είτε ως Δεσπότη που έγινε... νεκροθάφτης και ψέλνει... αλλοιώς».
Αλλά ΚΑΙ... τώρα... το 2018, οι νυν και πρώην «αξιωματούχοι» ΔΕΝ αξιοποίησαν ΚΑΘΟΛΟΥ και τον ΚΑΘΑΡΟ Αγώνα ΠΟΛΙΤΩΝ και τον ΑΘΛΟ που πέτυχαν νομίμως ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ δρώντες στο τελικό στάδιο Αγώνα τους διευρυμένα από το 2007 και 2010 Κοινωνικοί Φορείς Φθιώτιδας για την ΕΞΕΛΙΞΗ-ανασύσταση του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας προς ΟΦΕΛΟΣ Τοπικώς-Πανελληνίως και Διεθνώς από τον Δήμο – ΕΔΡΑΣ Στερεάς Ελλάδας, που με ΖΗΜΙΑ ΟΛΩΝ κατέστρεψαν με Αδράνεια ΤΟΥΣ οι αξιωματούχοι και... ΤΩΡΑ, πάλι με λάθος τακτική τους και στόχευση και «μέσα» ΞΑΝΑαποδυνάμωσαν τα ΘΕΜΕΛΙΑ και Αγώνα και Σκοπού ΠΟΛΙΤΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ και αντί να ξεκινήσουν ΜΕ τις κατακτήσεις που ΥΠΑΡΧΟΥΝ πάντα ως αφετηρία εξέλιξης ΕΖΗΜΙΩΣΑΝ και πάλι και υποτίμησαν ΚΑΙ Τοπική Κοινωνία με τους Νικηφόρους ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ τον Σκοπό Εξέλιξης του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας που έχει ακόμη ΚΑΙ τη ΡΙΖΑ ΤΟΥ Ζωντανή, το Άριστο Καινοτόμο Τμήμα Βιοϊατρικής, το οποίο υπάρχει ΜΕ την ΙΔΡΥΣΗ Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας και νυν Σχολή ΘΕΤΙΚΩΝ Επιστημών, αλλά ΕΧΕΙ ΚΑΙ τον Νικηφόρο ΣΚΟΠΟ ΠΟΛΙΤΩΝ δηλαδή την ΑΠΟΔΟΧΗ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Παιδείας της ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ελληνικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στο Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με ΝΟΜΟ – Πλαίσιο τον... ΧΑΡΤΗ Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα ΜΕ Νόμο ψηφισθέντα από (πρωτοφανές) 225 ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ Βουλευτές!!! ΑΥΤΕΣ τις κατακτήσεις – Πράξεις Φωτός Κοινωνικών ΦΟΡΕΩΝ που ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ πέτυχαν ΠΟΛΙΤΕΣ, αλλά οι ... αξιωματούχοι μετά ... ΧΡΟΝΙΑ δικής ΤΟΥΣ δολοφονικής Αδράνειας... ΤΩΡΑ τις «κλείδωσαν» σε «μπουντρούμι σκοτεινής τακτικής τους» και ΔΕΝ ΤΙΣ Αξιοποίησαν ως ΑΡΙΣΤΟ «Πολιορκητικό της Άρνησης τωρινού Υπουργού Μηχανισμό και Όπλο εκ ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας» για να επιτύχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Νέο ΑΘΛΟ μας συνέχειας επιτυχιών «αξιωματούχων ΜΑΖΙ και τοπικής κοινωνίας ΜΑΣ». ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ και πάλι οι... «αξιωματούχοι» ΜΑΚΡΑΝ  Άθλου-επιτυχιών και ΣΤΕΡΕΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟΥ Εξέλιξης Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας.
Υπήρχε ως ΣΤΕΡΕΑ Βάση που ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ τους ΠΡΟΤΕΙΝΑ και ΤΩΡΑ και κατέθεσα εγγράφως νομίμως και εποικοδομητικά αλλά ΟΥΔΕΝ είπαν επί αυτού:
Υπάρχει ήδη η ΡΙΖΑ του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας στο ΑΡΙΣΤΟ Τμήμα Βιοϊατρικής με τη Σχολή Θετικών Επιστημών στην ΕΔΡΑ Λαμία (αλλά όλη η Περιφέρεια ΣΤΕΡΕΑΣ ως «παράρτημα... Θεσσαλίας»).
Υπάρχει ήδη η ΑΠΟΔΟΧΗ επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας με Νόμο 225 Βουλευτών ΙΔΡΥΣΗΣ Σχολής Ελληνικού Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο (τότε) ΣΤΕΡΑΣ Ελλάδας με ΤΕΣΣΕΡΑ (4) Τμήματα. Αναλυτικά: 1) Τμήμα Αρχαίου Πολιτισμού, 2) Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας (Ξενόγλωσσο), 3) Τμήμα Βυζαντινού και Νεώτερου Πολιτισμού, 4) Τμήμα Πολιτιστικής Πολιτικής με τεκμηριωμένη ανάλυση τομέων κάθε Τμήματος. Μεταπτυχιακό στους ΔΕΛΦΟΥΣ προοπτική ΣΧΟΛΗΣ Πολιτισμών (όχι γλωσσών αλλά Πολιτισμών) ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ με συνεργασία με το Παράρτημα Πανεπιστημίου του Harvard (στο Ναύπλιο) Κλασσικών Σπουδών και η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ Δυναμική από τη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα της Ελλάδας θα είχε Πρέσβεις – Φοιτητές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε όλο τον κόσμο ΔΙΑ της Διπλωματίας της Ελληνικής Παιδείας.
Υπάρχει ΑΘΛΟΣ – Κατάκτηση- Βούληση ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας όπως οι ΦΟΡΕΙΣ Τοπικής Κοινωνίας Φθιώτιδας ΟΛΟΥΣ εξέφρασε και ΠΕΤΥΧΕ.
Υπάρχει η Καλύτερη Βάση για την ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ προς το Υπουργείο για την ΑΜΕΣΩΣ Αποδοχή από τον Υπουργό της ανασύστασης – ΙΔΡΥΣΗΣ Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας. Το Υπουργείο οφείλει ΑΜΕΣΩΣ να αναγνωρίσει και να ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ με Πράξη – Απόφαση ΤΟΥ το Δικαίωμα Περιφερείας ΣΤΕΡΕΑΣ για ΑΡΙΣΤΟ ίδρυμα ΣΤΕΡΕΑΣ με ΒΑΣΗ ΑΥΤΕΣ τις κατακτήσεις ΠΟΛΙΤΩΝ. Η Διοικούσα Επιτροπή που θα διορίσει θα ΠΡΑΞΕΙ τα περαιτέρω. Με ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ Εισήγηση Κοινωνικών Φορέων της Φθιώτιδας που έχει γίνει ήδη ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ από Υπουργό με Νόμο 225 Βουλευτών!!!
Αυτά τα.... «υπερόπλα ΠΟΛΙΤΩΝ-Φορέων» ΔΕΝ τα αξιοποιούν ως ΒΑΣΗ Αγώνα ΤΟΥΣ ούτε τώρα... οι... νυν «αξιωματούχοι». ΛΑΘΟΣ μέγα. Έγκλημα ΤΟΥΣ διότι ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ και Δύναμής ΤΟΥΣ δεν τα αξιοποιούν ούτε καν τα χρησιμοποιούν ως... «βοηθητικά» έστω. Καθόλου ΔΕΝ έχουν τέτοιο δικαίωμα, καθόλου.
ΑΝΑΓΚΗ η Τοπική Κοινωνία, οι ΠΟΛΙΤΕΣ, οι Κοινωνικοί Φορείς να μη χάσουν αυτή τη Συνείδηση, αυτή την εμπιστοσύνη, αυτή την ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ για τον ΑΘΛΟ-Θρίαμβο που όχι αδρανείς ΑΥΤΟΙ αλλά με επί ΧΡΟΝΙΑ Καθαρό ΑΓΩΝΑ Δικό ΤΟΥΣ που είναι ΕΠΑΙΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ενάντια στην Αδράνεια-Ανικανότητα «αξιωματούχων» μιας ΠΟΛΥ «κακής σύνθεσης εκπροσώπων στο αντιπροσωπευτικό σύστημα (που ΔΕΝ φταίει αυτό αλλά τα πρόσωπα)» ΜΟΝΗ η Τοπική Κοινωνία Φθιώτιδας ΠΕΤΥΧΕ Αθλο-Σκοπού ΤΗΣ που κατέστρεψαν ΜΟΝΟ οι... αξιωματούχοι και ΣΤΡΑΒΑ συνεχίζουν. Η Τοπική Κοινωνία ΕΔΡΑΣΕ. Είναι Αξιέπαινη. Πρέπει και πάλι να δράσει.
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ των Κοινωνικών Φορέων να γίνει και α) για το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Καθαρού Αγώνα  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που  ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκεται σε όλους ως ΑΡΙΣΤΟ, β) για την επιτυχία ΑΘΛΟ του Σκοπού ΤΟΥΣ και της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Σκοπού ΤΟΥΣ και γ) για την ΑΠΟΦΥΓΗ στο Μέλλον Αδράνειας «των εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος» αλλά ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥΣ από «Συμπαράταξη ΠΟΛΙΤΩΝ» κατά το Σύνταγμα διότι: στη συγκεκριμένη περίπτωση οι... «αρμόδιοι δια... τα περαιτέρω... αξιωματούχοι» διαβεβαίωσαν και ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ότι τον ΑΘΛΟ-Κατάκτηση ΠΟΛΙΤΩΝ-Φορέων που με εμπιστοσύνη τους ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ οι ΠΟΛΙΤΕΣ. ΘΑ... ΘΑ... τον αξιοποιήσουν, θα υλοποιήσουν κατά τις προτάσεις ΠΟΛΙΤΩΝ, θα ενεργήσουν «αρμοδίως» και κατά την υποχρέωση τους» για τα ΟΦΕΛΗ σε ΟΛΟΥΣ, αλλά ενώ οι ΠΟΛΙΤΕΣ «παρέδωσαν όπλα σε αυτούς» οι... Εκπρόσωποι ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ και ΜΟΝΟ Ζημίωσαν και ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ χωρίς ΕΛΕΓΧΟ και «διόρθωση τους από ΠΟΛΙΤΕΣ». Πρέπει ΕΛΕΓΧΟΣ να ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
Οι Εκπρόσωποι Κοινωνικών Φορέων που πράγματι με Καθαρό Αγώνα ΤΟΥΣ επέτυχαν Σκοπό ΤΟΥΣ με εξάντληση ΟΛΩΝ των «εντός ορίων νομίμων δράσεών τους» και παρέδωσαν Κατάκτηση προς ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ στην Τοπική Κοινωνία Στερεάς και Πανελληνίως και Διεθνώς για την ΕΞΕΛΙΞΗ – ανασύσταση πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού (με ΤEΣΣΕΡΑ τεκμηριωμένα Τμήματα) αλλά ΚΑΙ με Αίτημα κατατεθέν επισήμως στο Υπουργείο Παιδείας για τη ΜΕΤΑΦΟΡΑ του ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ από την Αθήνα του Κέντρου στην Αποκέντρωση στον ... Χάρτη της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Ελλάδας Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι:
Παναγιώτης Συγγούρης: Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας.
Κων/νος Χατζής: Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου
Χρήστος Κόρκος: Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ν.Φθιώτιδας
Γεώργιος Παπακωνσταντίνου: Πρόεδρος Ένωσης Βιομηχάνων Βιοτεχνών Λαμίας.
Αλέξανδρος Διαμαντάρας: Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
Γιάννης Λούκας: Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας
Αθανάσιος Καραπέτσας: Πρόεδρος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας.
Γεώργιος Γεωργαντάς: Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.
Ιωάννης Βλάχος: Πρόεδρος Ενώσεως Λαμιέων.
Απόστολος Καραναστάσης: Πρόεδρος Τ.Ε.Ε. Ανατ. Στερεάς Ελλάδας
Γεώργιος Σμοκοβίτης: Πρόεδρος Πρωτοβουλίας Πολιτών για Ίδρυση και Λειτουργία Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ από το 2007 ΚΑΙ οι:
Ν.Δασκαλόπουλος: Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Διονύσιος Δολιανίτης: Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ν.Φθιώτιδας.
Η Σχολή Ελληνικού Πολιτισμού συνδυάζεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο Αξιοποίησης των Αρχαίων Αμφικτυονιών στην Αρχαία Ανθήλη σε ενιαίο χώρο με τις Θερμοπύλες στον ΙΔΙΟ Δήμο Λαμιέων και τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες των ΝΕΩΝ της ΣΤΕΡΕΑΣ σε Δήμους-περιοχές της Στερεάς κατ΄έτος που θα δώσουν μια τεράστια ΔΙΕΘΝΗ προβολή-προοπτική στον Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ Έδρα Στερεάς και σε όλη την περιοχή ΔΙΕΘΝΩΣ Δεν έχω ακόμη λάβει ουδεμία έστω... λέξη... συγκεκριμένα επ΄αυτών από... ΟΥΔΕΜΙΑ... Αρχή ή «Επιτροπή»… ή «Αξιωματούχους» γενικώς. Δεν υπάρχουν, παρά μόνο όταν είναι να... «αυτολιβανίζονται αξιωματούχοι και να αυτοβραβεύονται και ΟΤΑΝ Ζημιώνουν να... αλληλοπετεινομαχούν» ακόμη και από την ΚΑΛΠΗ να ερμηνεύουν όπως ΘΕΛΟΥΝ την ψήφο πολιτών για τις απαράγραπτες ανεξίτηλες ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΝ, «ενώπιον λαού τους»... που του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να ομιλεί όπως ΑΥΤΟΙ και όποτε το επιτρέψουν και όπως τους βολεύει....
ΕΝΩΜΕΝΟΙ Τοπική Κοινωνία και Εκπρόσωποι ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ προς όφελος ΟΛΩΝ, αλλά χωρίς «τερτίπια νανοπολιτικής Αξιωματούχων»  που ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ όλους.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΚΟΜΟΒΙΤΗΣ
Πρόεδρος Πρωτοβουλίας Πολιτών
για Ίδρυση και Λειτουργία Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας
με έδρα τη Λαμία

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη