Το Θερινό Δημοτικό Λαμίας Θέατρο απέκτησε ξανά φωνή!





   Το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας άνοιξε ξανά χθες, Δευτέρα 2 Ιουλίου,  τις πύλες του για τους δημότες με μια μοναδική συναυλία από τις δύο σπουδαιότερες και μακροβιότερες δομές του, τη Δημοτική Φιλαρμονική και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας. Ο ανακαινισμένος με σύγχρονες εγκαταστάσεις χώρος, θα φιλοξενεί από εδώ και στο εξής τις καλοκαιρινές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές μας εκδηλώσεις, γιατί ο Πολιτισμός μας ενώνει και μας κάνει καλύτερους!

         Η Φιλαρμονική του Δήμου υποδέχθηκε μουσικά τους καλεσμένους, έξω από το Δημοτικό Θέατρο, ενώ στη συνέχεια ο οικοδεσπότης, Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, καλωσόρισε τους δημότες απευθύνοντας χαιρετισμό. Ακολούθησε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Μπαλωμένος που έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου.

       Ακολούθησε συναυλία των δομών του Δήμου Λαμιέων:

    της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Δημήτρη Μαντά και
    του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας με τη συμμετοχή της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας, του Συνόλου «Homo Vocalis», της Σχολής Φωνητικής και της Σύγχρονης Ορχήστρας του. Μουσική προετοιμασία και διεύθυνση: Μιχάλης Παπαπέτρου και Λιλή Βαρακλιώτη.

     Το Θερινό Δημοτικό Θέατρο ανήκει πλέον στους δημότες του και είναι έτοιμο να γράψει νέες σελίδες στην ιστορία του!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη