Δράση ενημερωτικού χαρακτήρα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στη Λαμία


Δράση ενημερωτικού χαρακτήρα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»
Μία ξεχωριστή και ταυτόχρονα χρήσιμη για τους ηλικιωμένους δράση επέλεξαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι του Προγρ/τος «Βοήθεια στο σπίτι» στα πλαίσια της προβολής και ανάδειξης του θεσμού στην τοπική κοινωνία. Στελέχη όλων των ειδικοτήτων, Κοινωνικοί επιστήμονες, Νοσηλευτές και  Οικογενειακοί βοηθοί βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί 6/7/18 στην Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας προκειμένου να ενημερώσουν οι ίδιοι τους διερχόμενους συμπολίτες για τον τρόπο λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.   Έμπειροι νοσηλευτές  παρείχαν δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και σακχάρου σε ηλικιωμένους ενώ παράλληλα μοιράστηκε σε όλους έντυπο ενημερωτικό υλικό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και  για ακόμη μια φορά  αποδείχτηκε πόσο χρήσιμες και αναγκαίες είναι οι υπηρεσίες του Προγρ/τος «Βοήθεια στο σπίτι» τόσο για τους ηλικιωμένους πολίτες όσο και για τα ΑμεΑ. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
Οι εργαζόμενοι του Προγρ/τος ΒσΣ ευχαριστούν θερμά τους παρακάτω  επαγγελματίες  που με  την προσφορά και την ευγενική χορηγία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σαξώνης Α.Ε café PEOPLE
Κατάστημα τεντών ΖΟΥΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Ζαχ/στεία ΜΙΜΟΖΑ
Φαρμακείο: ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
PHARMACY 2 GO
ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ- ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΑΙΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΜΙΧΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΡΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ










Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη