Η Λαμία γυρίζει σελίδα με συνοδοιπόρους τους Κοινωνικούς και Επαγγελματικούς Φορείς αλλά και τους πολίτες


Μετά την ενημερωτική συνάντηση επί της διαβούλευσης για την προετοιμασία της πρότασης για την «Ολοκληρωμένη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» (ΟΣΒΑΑ) του Δήμου Λαμιέων και του Σχεδίου Δράσης «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης» (ΟΧΕ), που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της οδού Αινιάνων, έχει δρομολογηθεί η «ανοιχτή» διαβούλευση, κατ’αρχήν με τους Κοινωνικούς και Επαγγελματικούς Φορείς που δήλωσαν συμμετοχή.
     Για την οριστικοποίηση της Αναπτυξιακής Στρατηγικής της πόλης στο πλαίσιο της ΟΧΕ, και προς διευκόλυνση των συμμετεχόντων φορέων, ζητείται η συμπλήρωση και η ηλεκτρονική υποβολή του σχετικού «Εντύπου Διαβούλευσης» στην ηλεκτρονική διεύθυνση osvaa_oxe@lamia-city.gr το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.lamia.gr .
     Η συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή του «Εντύπου Διαβούλευσης» από τους Κοινωνικούς και Επαγγελματικούς Φορείς της πόλης μαςθα γίνει μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2018.
    Το ειδικό «Έντυπο Διαβούλευσης» που θα αφορά τους Πολίτες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαμιέων www.lamia.gr από τις 20 Αυγούστου, ενώ η συμπλήρωση και η ηλεκτρονική υποβολή του θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Αυγούστου 2018 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη