Ν.Ε. Φθιώτιδος ΛΑ.Ο.Σ.: Θετικό βήμα η παραχώρηση της Πανελληνιας Έκθεσης Λαμίας στην Περιφέρεια, στον Δήμο και στα Επιμελητήρια

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Εαν η παραχώρηση της Πανελληνιας Έκθεσης Λαμίας στην Περιφέρεια , στον Δήμο και στα Επιμελητήρια προχωρήσει , θα είναι το πρώτο θετικό βήμα για την σωτηρία και την αναγέννηση της ΠΕΛ . Το δεύτερο θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση των όποιων υποχρεώσεων που έχουν δημιουργηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις , από το αρμόδιο υπουργείο και το τρίτο τελευταίο και καθοριστικό βήμα θα είναι ο καθορισμός των στόχων της ΠΕΛ από την νέα διοίκηση. Εάν πρόκειται μία φορά τον χρόνο να γίνεται μια μεγάλη “λαϊκή αγορά” καλύτερα μην γίνει τίποτα . Αν αποφασίσουν να κάνουν θεματικές εκθέσεις τότε ναι ! Υπάρχει τεράστιο πεδίο δράσεως με τεράστια οφέλη για την περιοχή. Προ καιρού έγινε το Λονδίνο για πρώτη φορά σημείο συνάντησης των καλυτέρων παραγωγών ελαιόλαδου στον κόσμο μέσα από μία μοναδική διοργάνωση με θέμα την ανάδειξη και προώθηση “ισχυρισμού υγείας και συσκευασίας για έξτρα παρθένα ελαιόλαδα” “London Internationai Health Olive Competitions” . Ερώτηση, γιατί στο Λονδίνο (τι σχέση έχει το Λονδίνο με την ελιά και το λάδι ; ) και όχι στην Λαμία που περιβάλλεται από εκατομμύρια ελαιόδενδρα που ζει από την ελιά και το λάδι ; Αυτό εννοούμε αυτό προτείνουμε .

Ο πρόεδρος της

Ν.Ε. Φθιώτιδος ΛΑ.Ο.Σ

Κ. Γρηγορίου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη