Σαρακιώτης και Πολάκης στα εγκαίνια της ΤΟΜΥ στη Λαμία

Σαρακιώτης για τα εγκαίνια Τ.ΟΜ.Υ. στη Λαμία: «Νέα εποχή για την πρωτοβάθμια υγεία στη Φθιώτιδα»
Σημαντική ημέρα για τη δημόσια υγεία στη Λαμία η σημερινή, με τον Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννη Σαρακιώτη να χαιρετίζει τα εγκαίνια Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.), παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Όπως είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει ο κ. Σαρακιώτης:
«Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αλλάζει και στη Φθιώτιδα. Η μεγάλη μεταρρύθμιση με την ίδρυση των Τ.ΟΜ.Υ. έρχεται να καλύψει σημαντικά κενά, που δημιουργήθηκαν σε μεγάλο βαθμό το διάστημα της κρίσης. Η λειτουργία της Τ.ΟΜ.Υ. θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, αναλαμβάνοντας την παροχή υπηρεσιών πρόληψης και αποκατάστασης της υγείας, την ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών με έμφαση κυρίως στην αντιμετώπιση των χρόνιων νοσημάτων, την παροχή υπηρεσιών που άπτονται της δημόσιας υγείας όπως οι εμβολιασμοί και η κατ’ οίκον φροντίδα. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ήδη οι πολίτες της Λαμίας αγκάλιασαν το νέο θεσμό και αναμένουμε όλοι την έναρξη της λειτουργίας της δεύτερης Τ.ΟΜ.Υ. στην πόλη εντός του φθινοπώρου».








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη