Ο Κωστής Μαραβέγιας ξεσήκωσε το κοινό στη σκηνή της «Χώρας»

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Πήγαμε στο μεγαλύτερο party του καλοκαιριού με τον Κωστή Μαραβέγια!
Μια ακόμη εξαιρετική συναυλία δόθηκε βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουλίου 2018, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Οίτης.
Μια συναυλία του Κωστή Μαραβέγια όμως, μάλλον  ως πάρτι μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει, αφού όλοι σχεδόν στο κοινό τραγουδούσαν και λικνίζονταν στους ρυθμούς των τραγουδιών του! Ο Κωστής Μαραβέγιας ερμήνευσε με τον δικό του ξεχωριστό θεατρικό τρόπο τα πιο αγαπημένα κομμάτια του κοινού ενώ δεν έλειψαν τα αστεία και οι αφηγήσεις του που είναι χαρακτηριστικό των live εμφανίσεών του. Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Είχαμε επομένως την τύχη και τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πολύχρωμο και "floral" πάρτι του καλοκαιριού!
Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρέσυρε, εμπλούτισε τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας…
Απολαύσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία, όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Που να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα» με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα).
To επόμενό μας «ραντεβού» στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», αυτή την Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018, για να παρακολουθήσουμε το μιούζικαλ «Μόλις Χώρισα», με τους Τζόυς Ευείδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστα Κάππα, Θωμαή Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη κ.α. Εισιτήρια προπωλούνται στα 10€
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις του 12ου Φεστιβάλ Οίτης στην επίσημη ιστοσελίδα του στο xwra.gr

Info:
12ο Φεστιβάλ Οίτης
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr





















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη