Ν.Ε. Φθιώτιδος ΛΑ.Ο.Σ.: Επί δεκαετίες τα ιαματικά νερά μένουν ανεκμετάλλευτα

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Επί δεκαετίες τα ιαματικά νερά μένουν ανεκμετάλλευτα. Κράτος ΕΟΤ Νομαρχίες, Περιφέρειες , Δήμοι το απόλυτο μηδέν. Αντί οι ιαματικές πηγές να αποδίδουν οφέλη στις τοπικές κοινωνίες , μέρα με την μέρα απαξιώνονται και αποδιοργανώνονται , διαλύονται. Και όμως είναι πλούτος τεράστιος .

Θα πρέπει το ταχύτερο δυνατό η τοπική αυτοδιοίκηση μαζί με όσους διαχειρίζονται σήμερα τις ιαματικές πηγές να αναζητήσουν και να βρουν ιδιώτες επενδυτές γνώστες του αντικειμένου και να προχωρήσουν σε μια συμφωνία που θα εγγυάται την σωστή ανάπτυξη άλλα και οφέλη για την τοπική κοινωνία. Είναι θέμα σωστής διαπραγμάτευσης και σωστής συμφωνίας.

Εννοείτε ότι αρχαιολογικοί , ιστορικοί χώροι δεν παραχωρούνται δεν πωλούνται δεν νοικιάζονται δεν αγγίζονται από ιδιώτη Έλληνα ή ξένο , αντίθετα αναδεικνύονται και προβάλλονται από το κράτος έτσι ώστε να τονίζεται το ένδοξο ιστορικό μας παρελθόν και να αποτελούν έναν παράλληλο πόλο έλξεως για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.


Ο πρόεδρος της

Ν.Ε. Φθιώτιδος ΛΑ.Ο.Σ

Κ. Γρηγορίου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη