Εύβοια: Ακόμη μία νίκη ενάντια στην ταλαιπωρία στους δρόμους μας

 Εύβοια: Ακόμη μία νίκη ενάντια στην ταλαιπωρία στους δρόμους μας 
 ​ Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες διαδρομές της Βόρειας Εύβοιας παρεμβαίνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με στόχο να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται από την ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας προς την Χαλκίδα και αντίστροφα. 
 Όσοι χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες διαδρομές, γνωρίζουν τα προβλήματα του δρόμου και τις δυσκολίες που παρουσιάζει σε πολλά σημεία του. Το έργο που ανακοίνωσαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Εύβοιας Φάνης Σπανός, δίνει ανάσα στις μετακινήσεις και λύνει ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επισκέπτες. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο κ. Μπακογιάννης, αλλάζει όλη η εικόνα και οι συνθήκες του δρόμου στην παράκαμψη του οικισμού Βουτά και μειώνεται σημαντικά ο χρόνος των διελεύσεων με έργα προϋπολογισμού 1.132.000 ευρώ. 
 «Γιατρός δεν είμαι αλλά τέτοια έργα τα χαρακτηρίζω χειρουργικές παρεμβάσεις που θεραπεύουν το σώμα και κλείνουν πληγές» δήλωσε, κατά την ενημέρωση ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Την μεγάλη εικόνα την συνθέτουν πολλές μικρότερες. Στην προσπάθεια να ολοκληρώσουμε τη μεγάλη εικόνα των αλλαγών στο οδικό δίκτυο της Στερεάς Ελλάδας, προσθέτουμε και αυτό το έργο. Δεν χρειάζεται να το διαφημίσω εγώ. Είδα την ανακούφιση στα πρόσωπα ανθρώπων, κυρίως επαγγελματιών, με τους οποίους μίλησα για το έργο και αυτό τα λέει όλα». 
 Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου θα πραγματοποιηθούν 
 · εργασίες διάστρωσης της νέας όδευσης μήκους 1 χλμ με νέο θραυστό υλικό οδοστρωσίας και ασφαλτοτάπητα 
· σημειακές διαπλατύνσεις σε μήκος 200 μέτρων, τείχος βραχοπροστασίας σε μήκος 50 μέτρων και αποκατάσταση βλαβών στο υφιστάμενο οδόστρωμα 
 · αποκατάσταση υδραυλικών διατάξεων ύδρευσης και απορροής 


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη