Εξαιρετικός Άρης, 3-0 στη Λαμία


Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Άρη στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν επιβλητική στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας απέναντι στη Λαμία, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0.
Παρόλα ταύτα, ήταν οι γηπεδούχοι που απείλησαν για πρώτη φορά, με την κεφαλιά του Μπαράλες στο 21΄ να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουέστα. Στο 35΄ ο Γιουνές έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοβ, αλλά είχε σπρώξει τον Αντέτζο και το γκολ ακυρώθηκε.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι Φθιώτες ξεκίνησαν πιο ζωηρά, όμως ήταν οι «κίτρινοι» έφτασαν στο γκολ με κεφαλιά του Ντιγκινί στο 53΄ (η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι), από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια.
Η Λαμία προσπάθησε να βγει μπροστά, άσκησε μια σχετική πίεση αλλά ο αγώνας έγινε χωρίς επιστροφή για τους Φθιώτες στο 71΄, όταν ο Ματέο Γκαρσία, επίσης με κεφαλιά από σέντρα του Τζανακάκη, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σαράνοβ.
Επτά λεπτά αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα με υπέροχο σουτ έγραψε το 0-3, υπογράφοντας τη θριαμβευτική επιστροφή της ομάδας του στη Super League.

 
Κίτρινες: Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπλάζιτς – Γιουνές, Μπάσα
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Επστάιν (60΄ Τσούκαλος), Βάντερσον, Δημούτσος, Ασίγκμπα (73΄ Οσμάν), Μπερτόλιο (46΄ Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες
Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (73΄ Ναζλίδης), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Γκάμα (84΄ Ιντζόγλου), Γιουνές, Ματίγια (68΄ Κολάσο), Τζανακάκης, Βέλεθ

naftemporiki.gr
sports.ert.gr
Φωτό: onsports.gr

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη