Μήνυμα του Χρήστου Σταϊκούρα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα του Βουλευτή Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστου Σταϊκούρα  σχετικά με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων
Λαμία,  27 Αυγούστου 2018
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, συγχαίρω θερμά όλες και όλους εσάς που πετύχατε το στόχο σας.
Με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ολοκληρώσατε με επιτυχία μια μακρά περίοδο επίπονης πνευματικής εργασίας.
Τώρα ξεκινά για σας ένας νέος κύκλος ανώτατης εκπαίδευσης. Κύκλος, στη διάρκεια του οποίου με την εργασία και το ήθος σας, με μεθοδικότητα και δημιουργικότητα, θα δημιουργήσετε στέρεα βάση για μια επιτυχημένη επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξη, από την οποία έχει ανάγκη η πατρίδα μας.
Επιθυμώ επίσης, να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς για το έργο τους και τη στήριξη που σας παρείχαν.
Τέλος, απευθυνόμενος στους μαθητές που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα φέτος, σας εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στην πορεία που θα χαράξετε, για να πετύχετε τους στόχους σας.
Η ζωή δεν είναι αγώνας αντοχής. Είναι αγώνας μακράς διάρκειας, με πολλές ευκαιρίες. Εύχομαι να τις αξιοποιήσετε.
Καλή συνέχεια στην πορεία όλων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη