ΟΝΝΕΔ: «Από το like στην κάλπη» – Ανακοίνωση προγράμματος Summer School

Πιστή στο στόχο της συστηματικής και διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών μας, η ΟΝΝΕΔ ανακοινώνει το πρόγραμμα του φετινού της Summer School, το οποίο θα διεξαχθεί από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι και περιλαμβάνει μια σειρά σεμιναρίων τα οποία διαπραγματεύονται τη σχέση πολιτικής και επικοινωνίας. Χάρη στη συμμετοχή πολιτικών πρώτης γραμμής, αλλά και πολιτικών επιστημόνων και επαγγελματιών της επικοινωνίας, είμαστε βέβαιοι ότι το φετινό Summer School της οργάνωσης θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εφόδιο για τα μέλη μας ενόψει της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου στην οποία έχουμε εισέλθει.
Ως ΟΝΝΕΔ πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός κομματικών αξιωματούχων και ανθρώπων της αγοράς είναι ο ενδεδειγμένος για την επιμόρφωση των στελεχών μιας νεολαίας. Η παρουσία τόσων διακεκριμένων ομιλητών δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά και τιμή. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι μια νεολαία πρέπει να έχει ιστορική συνέχεια, τόσο από άποψη συμβολισμού, όσο και από άποψη ουσίας και αποτελεσματικότητας. Για το λόγο αυτό, είμαστε διπλά χαρούμενοι και περήφανοι που ανάμεσα στους εισηγητές βρίσκονται και πολλά παλιά μας στελέχη, τα οποία διακρίνονται πλέον για την επιστημονική και την επαγγελματική τους διαδρομή.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη