Μήνυμα Γιάννη Σαρακιώτη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Μήνυμα Γιάννη Σαρακιώτη για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων»
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποτελεί το σημείο έναρξης για την ακαδημαϊκή μόρφωση. Το σημείο που ο μαθητής καθίσταται φοιτητής με δυνατότητα ανάπτυξης κάθε δημιουργικής του ικανότητας και ορθής επιστημονικής σκέψης.
Το σημαντικό στοιχείο για το ταξίδι της ζωής είναι η προσπάθεια που καταβάλει κάθε νέος άνθρωπος και η πορεία που έχει αποφασίσει να χαράξει στη ζωή του με σύμμαχό του τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, για διαρκή απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων, αλλά και την αντιμετώπιση με αξιοπρέπεια κάθε πρόκλησης που θα συναντήσει.
Είναι αυτονόητο πως η αρχή και το τέλος δεν είναι μόνο η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι δυνατότητες της σύγχρονης εποχής που ανοίγονται μπροστά σε όλους σας είναι τόσες πολλές, που πια δε χωρά απογοήτευση σε όσους από εσάς δε θα καταφέρουν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον, ούτε να αποκλείσει πως ευκαιρίες δε θα του δοθούν.
Όλοι σας έχετε τα συγχαρητήριά μου για την προσπάθεια που έχετε καταβάλει και που θα συνεχίσετε να καταβάλετε στη διάρκεια της ζωής σας. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές σας, γιατί στέκονται πάντοτε δίπλα σας αρωγοί σε κάθε μικρό ή μεγάλο σας βήμα. Ο δρόμος για την ενήλικη ζωή σας αρχίζει τώρα, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε όμορφα κάθε στιγμή του!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη