Φεστιβάλ Οίτης 2018: Μελίνα Κανά live - Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»


12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ LIVE
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Στο Φεστιβάλ Οίτης αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μελίνας Κανά αλλά και το καινούριο της τραγούδι «Αγάπα με και Πούλα με» που έκλεψε τις καρδιές του κοινού όλο το χειμώνα
Συνοδοιπόροι της ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.
Η  Μελίνα, με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι,  της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία  έχει απογειώσει φωνητικά.
Από τη νέα της συνεργασία με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και την στιχουργό Λήδα Ρουμάνη, γεννήθηκε το καινούργιο της  τραγούδι « Αγάπα με και Πούλα με»  το οποίο κυριαρχεί ήδη στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.
Στη σκηνή μαζί με τη Μελίνα, ο Πάνος Παπαϊωάννου ο οποίος τη συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το ξεχωριστό ρεπερτόριο του και την ζεστή του παρουσία.
Ο Πάνος μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το τραγούδι «Τα μεροκάματα» σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου  και στίχους του Δ.Παπαχαραλάμπους από το  άλμπουμ τους «Ο χορός των ημερών» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τους ίδιους δημιουργούς  «Τα φώτα στην πλατεία»  από το οποίο ήδη ξεχωρίζει  «Ο Άνεμος Φυσά» και «Η Μάσκα».
Η Μελίνα Κανά και ο Πάνος  Παπαϊωάννου φέτος το καλοκαίρι συναντούν τα πνευστά του Γιώργη Μακρή,  τα κρουστά του Στρατή Σκουρκέα, το μπουζούκι και το λαούτο του Ζαχαρία Γερασκλή και την κιθάρα του Χρυσόστομου Καραντωνίου. 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Πόρτα: γενική είσοδος 15€
Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, τηλ.2231051075) και Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, Λαμία -πλησίον Δημοτικού Θεάτρου. Ανοικτά 10.00 - 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής, τηλ.2231043333)
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr
Info:
Μελίνα Κανά- «Αγάπα με & Πούλα με»
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη