ΛΑ.Ο.Σ.: Στις ευρωεκλογές του 2019 ο κ. Γ. Καρατζαφέρης θα επανέλθει πανηγυρικά στο Ευρωκοινοβούλιο





 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχουμε μπει σε μια μακρά προεκλογική περίοδο . Σε έξη μήνες θα έχουμε οπωσδήποτε εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης όταν ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο είχε προσφέρει ένα τεράστιο έργο υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων και γι αυτό είχε ανακηρυχθεί , από Ευρωπαίους παρατηρητές , σαν ένας από τους κορυφαίους ρήτορες του Ευρωκοινοβουλίου, ως ένας από τους πιο χαρισματικούς ομιλητές της Ευρωβουλής, ως ένας από τους λίγους ευρωβουλευτές που χειροκροτούνται από όλες τις πτέρυγες , ως ο πιο αποτελεσματικός ευρωβουλευτής για την χώρα του και κάτοχος του ρεκόρ κοινοβουλευτικών ερωτήσεων στην Ευρωβουλή ( 663 !!!)

Στις Ευρωεκλογές του 2014 αντί για τον Γ. Καρατζαφέρη οι Έλληνες ψηφοφόροι εξέλεξαν τους Παπαδάκη και Ζαριανόπουλο (τους ακούσατε ; τους γνωρίζεται ; ) , την Κούνεβα και τον Ζαγοράκη (ποιο το έργο τους υπέρ της Ελλάδος στην Ευρωβουλή ; ) , τον Κύρτσο , την Σπυράκη , την Βόζεμπερκ , τον Κεφαλογιάννη , τον Παπαδημούλη , κομματικά στελέχη που τον περισσότερο χρόνο βρίσκονται στην Ελλάδα για κομματικούς λόγους καθώς και κάποιους άλλους με ελάχιστο έργο στην Ευρωβουλή.......

Στις ευρωεκλογές του 2019 ο κ. Γ. Καρατζαφέρης θα επανέλθει πανηγυρικά στο Ευρωκοινοβούλιο εκπροσωπώντας τον ευρωσκεπτικισμό στην Ελλάδα , για το καλό της Ελλάδος και για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

            Στερεάς Ελλάδος
   

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη