Εθνικό Συντονιστικό Όργανο: Τα όρνεα ανησυχούν για την τροφή τους

 Εθνικό Συντονιστικό Όργανο: Τα όρνεα ανησυχούν για την τροφή τους
Μερικοί «συναγωνιστές» ή μη, έχουν ήδη θορυβηθεί πολύ από την εθνικοπατριωτική μας πρωτοβουλία. Βολεύονται ίσως με το «διαίρει και βασίλευε» που επικρατεί και τους ενοχλεί να το βλέπουν να μετατρέπεται οργανωμένα και μεθοδικά σε «η ισχύς εν τη ενώσει». Διότι αυτό είναι κάτι που θα θίξει, θέλοντας και μη, κεκτημένα, θα ρίξει προσωπεία και θα αποκαλύψει ρόλους. Προσπαθούν λοιπόν, να διεμβολίσουν αυτή τη προσπάθεια, διασπείροντας ψευδώς ότι το ΕΣΟ επιθυμεί να μεταμορφωθεί σε κόμμα.
Τοποθετούμαστε λοιπόν για πρώτη και τελευταία ελπίζουμε φορά:
  • Δεν προτιθέμεθα να γίνουμε κόμμα. Δεν προτιθέμεθα! Προφανώς και δεν είμαστε κουτοί, να προσφέρουμε άλλο ένα λιθαράκι στην πολυδιάσπαση του πατριωτικού-εθνικιστικού χώρου.
  • Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν επακριβώς, μπορούν άνετα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας (http://www.eso-hellas.gr) και να διαβάσουν το κάλεσμά μας, καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία που παρατίθενται ως προς την ταυτότητα του εγχειρήματός μας. Κι αν δεν είναι κακοπροαίρετοι, αλλά απλά αφελείς, τότε ίσως συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η συσπείρωση-ένωση των πατριωτικών δυνάμεων και όχι φυσικά η περαιτέρω διάσπασή τους.
  • Όσοι δε βλέπουν ότι στην Ευρώπη και όχι μόνον, οι Εθνικοί και Πατριωτικοί πολιτικοί σχηματισμοί καλπάζουν πια, όχι απλά διεκδικώντας θέση στα εθνικά κοινοβούλια και στην Ευρωβουλή, αλλά τα πρωτεία στις επιλογές των πολιτών, και ότι στην πατρίδα μας υπάρχουν οι συνθήκες που θα επέτρεπαν σε πιθανή επιτυχία του εγχειρήματός μας να καταστούμε τουλάχιστον 3η Κοινοβουλευτική δύναμη στη βουλή και χάρις στον νέο εκλογικό νόμο να εκλέξουμε δεκάδες Περιφερειακούς συμβούλους και εκατοντάδες αυτοδιοικητικούς, είναι ή ανόητοι ή σπεκουλαδόροι στην υπηρεσία του συστήματος. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης.
Είμαστε Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές, είμαστε εδώ και θα μείνουμε μέχρι να επιτύχουμε ή να αποκαλύψουμε το ρόλο του καθενός στο χώρο, στο λαό και ακόμα και στους ίδιους τους δυνάμει ψηφοφόρους του. Είμαστε εδώ για να σπάσουμε το μονοπώλιο του εθνικισμού από ορισμένους, αλλά και να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από τα καλοφτιαγμένα πατριωτικά προσωπεία κάποιων άλλων. Ας μην ξεχνούν όλοι αυτοί ότι το αν στον ευρύτερο πατριωτικό – εθνικιστικό χώρο υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό Ελλήνων, έτοιμο να συνταχθεί δίπλα σ’ ένα συσπειρωμένο σχήμα, αποτελεί πρωτίστως παρακαταθήκη όλων εμάς που αγωνιστήκαμε σε εποχές που αυτό έμοιαζε άπιαστο όνειρο.
Με καλή διάθεση, όπως πάντα, πίστη και μόνον για το συμφέρον του Έθνους και της Πατρίδας μέχρι την τελική νίκη.
Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (Ε.Σ.Ο)


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη