Άρχισαν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας

Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019 μαθητών που θέλουν να διδαχθούν την τέχνη της μουσικής. Τώρα μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στη φημισμένη μπάντα του Δήμου μας μαθαίνοντας πνευστά και κρουστά.
          Η φοίτηση είναι για όλους δωρεάν, ενώ στα μέλη της Φιλαρμονικής προσφέρεται δωρεάν φοίτηση στη Σχολή Σαξοφώνου του Δημοτικού Ωδείου.
          Η Φιλαρμονική στεγάζεται στην οδό Υψηλάντη 17 και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας επισκεφτείτε καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από 09:00 έως 13:00 και από 16:30 έως 21:30 ή να μας καλέσετε στο 22310 21882.
         Η Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, μια από τις παλαιότερες Φιλαρμονικές της Ελλάδας, έχει να επιδείξει, από την ίδρυσή της το 1896 έως σήμερα, ένα σημαντικό και πλούσιο έργο στον τομέα του πολιτισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε πολλές θρησκευτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συμμετέχοντας σε εθνικές εορτές και πραγματοποιώντας σημαντικές εμφανίσεις, όπως συναυλίες και παρελάσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
        Έχοντας ως διαρκή στόχο της τη διατήρηση, βελτίωση και διάδοση της μουσικής κληρονομιάς μας και κυρίως την προσφορά δωρεάν μουσικής παιδείας η Φιλαρμονική μας κατάφερε, υπό τη καθοδήγηση του μαέστρου της Δημήτρη Μαντά, να κάνει τη Λαμία γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη