«Αρχαίο Θέατρο στον Δήμο Ερέτριας, Θερμοπύλεια ΚΑΙ Αρχαίες Αμφικτυονίες στον Δήμο Λαμιέων», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Αρχαίο Θέατρο στον Δήμο Ερέτριας
Θερμοπύλεια
ΚΑΙ Αρχαίες Αμφικτυονίες
στον Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Θα μου επιτρέψετε, επειδή κάθε φορά στα … Θερμοπύλεια αναφέρονται όπως λέμε εμείς «ο… λαός» ότι κάθε παππάς ευλογάει τα γένια του, χωρίς σε αυτή εδώ την περίπτωση να φταίει κανένας του Θεού Άνθρωπος, αλλά μόνο η «νόσος και η … ασθένεια» κάθε … Άρχοντα ιππευτή καλάμου εξουσίας, να ξεκαθαρίσω την Αλήθεια για την Πηγή των σημερινών «Θερμοπυλείων», την … χθεσινή «πολιτιστική πρωτεύουσα» και την πηγή τους, δηλαδή την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα  των ΝΕΩΝ της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας». Οι δύο πρώτες αφορούν στους … «επώνυμους» που ευλογούν μεταξύ τους τα … γένια τους «εκπροσώπων μας», η Τρίτη και Πηγή ΤΟΥΣ υπήρξε από τον … «λαό» αυτόν που οι … «άρχοντες» ονομάζουν «ανώνυμους πολίτες». Ως πολίτης με το επώνυμο ΜΟΥ, λοιπόν, στον ΡΟΛΟ ΜΟΥ, ως Πολίτης, στο κακής σύνθεσης ΠΡΟΣΩΠΩΝ του … «αντιπροσωπευτικού συστήματός μας» δημοσίως απευθύνω προς ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ, των … «επωνύμων» με τη ΨΗΦΟ ΜΑΣ, τούτα:
Από το … 2007 μ.Χ. υπάρχει ΠΟΛΥ αναλυτικά δημοσιευμένη και στη συνέχεια κατατεθειμένη στον Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ η Πρόταση ενός … ΠΟΛΙΤΗ με την υπογραφή ΜΟΥ, επωνύμως και κατά το Σύνταγμα Δικαίωμα ΠΟΛΙΤΗ, και στη συνέχεια ΚΑΙ … σε ΑΝΑΦΟΡΑ με τις συνυπογραφές Προέδρων «Συλλογικοτήτων» ή «Φορέων Τοπικής Κοινωνίας» (Συγγούρης – Χαντζής – Δολιανίτης – Δασκαλόπουλος – Σμοκοβίτης) ΓΙΑ την υλοποίηση στην ΠΡΑΞΗ από τις αρμόδιες Αρχές, της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας» ναι, αλλά με ΚΥΡΙΑΡΧΟ σε ΑΥΤΗ «των ΝΕΩΝ» της … «ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας». Δηλαδή «Πολιτιστική Πρωτεύουσα των ΝΕΩΝ  της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας» που το περιεχόμενο, περιληπτικά εδώ, ΗΤΑΝ: Η ενίσχυση Πολιτιστικής Κληρονομίας ΜΑΣ με την ενίσχυση των ΝΕΩΝ με τις ιδιαιτερότητες της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με Περιφερειακή Συνείδηση των ΝΕΩΝ και ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ με τον Πολιτισμό-Ιστορία  κάθε Πόλης – Δήμου – Περιοχής της ΣΤΕΡΕΑΣ με την καθιέρωση Πολιτιστικών Πρωτευουσών κάθε ΧΡΟΝΟ των «ΝΕΩΝ της ΣΤΕΡΕΑΣ» με προβολή ΚΑΙ του ΕΡΓΟΥ Δημιουργίας ΑΥΤΩΝ και την Ανάπτυξη – Πρόοδο Ιδεών ΤΟΥΣ και Γνώση-Προβολή Πανελληνίως – Διεθνώς ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ των ΝΕΩΝ ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ στοιχείου των Πολιτιστικών Πρωτευουσών ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας των ΝΕΩΝ ΜΑΣ από ΕΔΩ για ΕΔΩ και Πανελληνίως – Διεθνώς.
Από ΑΥΤΟ οι … τότε και μετέπειτα … και νυν … αρμόδιοι «Άρχοντες» οι … επώνυμοι «ΑΥΤΟΙ» αποκεφάλισαν ΟΛΟΥΣ τους ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, άφησαν ΑΚΕΦΑΛΗ από ΝΕΟΥΣ με τον … μπαλτά της … ΑΡΧΗΣ «εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος κάκιστων προσώπων – εκπροσώπων μας εντός αυτού» και τόκαναν … «Πολιτιστική Πρωτεύουσα» μόνο ΧΩΡΙΣ ΝΕΟΥΣ στο … «Πολιτιστική» «Θερμοπυλών». Από ΘΕΣΜΟ κατ΄έτος των ΝΕΩΝ ΜΑΣ σε ΟΛΗ τη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα τόκαναν «πανηγύρι στις … Θερμοπύλες…» δήθεν «Πολιτισμού» δήθεν «δική τους … ιστορία» όπως ΑΥΤΟΙ θέλουν την κάνουν ΑΥΤΗ, οι κάθε φορά «επώνυμοι με τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ, όμως επώνυμη στην ΚΑΛΠΗ καθενός ΨΗΦΟ» και μετά … έγιναν… «Θερμοπύλεια». Έτσι, οι … ΝΕΟΙ της … ΣΤΕΡΕΑΣ ΔΕΝ είχαν ΠΑΡΟΥΣΙΑ – Δημιουργία ενίσχυση ΤΟΥΣ στη σύνδεση ΤΟΥΣ με Χρόνο-Τόπο-Σύμβολα- Ιστορία – Τέχνη – Δραστηριότητες ΤΟΥΣ από ΕΔΩ… ΧΘΕΣ … ΤΩΡΑ… Μέλλον ΤΟΥΣ ΕΔΩ από ΕΔΩ διεθνώς οι ΝΕΟΙ ΜΑΣ, Κυρίαρχοι!!! Είχαν ΜΟΝΟ οτιδήποτε στις … ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ έβρισκαν σε ΚΑΘΕ καλοκαιρινό πανηγύρι στα … λαλέϊκα, στους Γαργαλιάνους στον ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ εκδηλώσεων … «Μεγαλείου Αμύνων».
Στην … Ερέτρια 1.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς για το Αρχαίο Θέατρο της, Μπράβο!
Στην … Λαμία για την Αξιοποίηση-Προβολή των… ΑΡΧΑΙΩΝ Αμφικτυονιών σε σύνδεση ΜΕ Θερμοπύλες στον ΙΔΙΟ Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ, πόσα, ποιες, ΠΩΣ από ΠΟΙΟΥΣ; Οι επωνύμως και δημοσίως Αναφορές μου και Παρουσίες μου στα ΘΕΣΜΙΚΑ όργανα ΣΥΝΕΧΕΙΣ. Το ίδιο και η ανυπαρξία ΠΡΑΞΕΩΝ Αρχών και …. «επωνύμων… Αρχόντων».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη