H Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας στον αγώνα Raches4Life!

H Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας φόρεσε τα γαλάζια μπλουζάκια Raches4Life στον αγώνα δρόμου - περιπάτου 4 χιλιομέτρων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε στον αγώνα Raches4Life!  Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική  Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας.

Ο σκοπός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να προμηθευτεί το νοσοκομείο Λαμίας, ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο για τις ανάγκες του.

Το βίντεολαρυγγοσκόπιο είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο για αναισθησιολόγους, χειρούργους και ιατρούς σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Είναι η ιδανική λύση για τη διασωλήνωση ασθενών με δύσκολους αεραγωγούς, καθώς καθιστά ευκολότερη την εύρεση της γλωττίδας, συμβάλλοντας στη σωστή διασωλήνωση.

Σήμερα στις Ράχες Φθιώτιδας πανηγυρίζουμε τον εθελοντισμό! Όλοι μαζί στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας προς τον άγνωστο ασθενή! Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και πολλά μπράβο σε όλους!!!  

Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου










Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη