Επίσκεψη ξένης αντιπροσωπείας στη Λαμία, στα πλαίσια του 16ου Ευρωπαϊκού συνεδρίου γαστρονομίας – οίνου

16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο γαστρονομίας και οίνου και παράλληλη έκθεση πολιτισμού-τουρισμού-γαστρονομίας-οίνου (Αθήνα 19-21/10/2018 Ζάππειο Μέγαρο)
Τον Οκτώβριο η  Ελλάδα θα γίνει το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης. Μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό, το κρασί, το μαγείρεμα, την απόλαυση εδεσμάτων και ποτών, δίνεται με την συμμετοχή στην εξειδικευμένη ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ που διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα (Αθήνα 19-21/10/2018 Ζάππειο Μέγαρο), μετά από πολλές επιτυχείς διοργανώσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα κατέχει σημαντική θέση στο συνέδριο, έχοντας εξασφαλίσει 3 περίπτερα 27 τ.μ. συνολικά φιλοξενώντας τοπικές επιχειρήσεις προωθώντας τα προϊόντα του Νομού μας.
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης το Επιμελητήριο Φθιώτιδας την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, θα φιλοξενήσει στην πόλη της Λαμίας 100 σύνεδρους απ΄όλη την Ευρώπη και χώρες της Ασίας με σκοπό την περιήγησή & ξενάγησή τους, την προσφορά γεύματος με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα και την πραγματοποίηση μιας τοπικής γιορτής πολιτισμού, τουρισμού & γαστρονομίας. Η όλη εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Πλ. Λαού το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου. Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψης στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη