ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Στις 4 Οκτωβρίου του 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Κωνσταντίνος Καραμανλής :<<Εκεί όπου δεν υπάρχει ηγεσία που έχει το θάρρος να λέει την αλήθεια και λαός που έχει το θάρρος να  την ακούει ,η δημοκρατία δεν λειτουργεί.>>

           Στις 4 Οκτωβρίου του 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία και δημοσιεύει την Ιδρυτική της Διακήρυξη που αναδεικνύει την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της παράταξης
Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική Παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη”. Αυτά ανέφερε η ιδρυτική διακήρυξη του Kόμματός μας, την οποία παρουσίασε πριν από 44 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
«Σήμερα   Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά. Αλλάζει, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζει τη λειτουργία της, προσαρμόζεται στην εποχή της. Όπως οφείλει να κάνει κάθε ζωντανός πολιτικός οργανισμός. Και πάνω απ’ όλα, η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλα τα στελέχη δουλεύουν καθημερινά φτιάχνοντας ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, που η ΝΔ θα εφαρμόσει αμέσως μετά τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, αφού είναι σίγουρο, ότι ο Ελληνικός λαός θα δώσει την δυνατότητα στην ΝΔ να βγάλει την χώρα και πάλι στο ξέφωτο, διότι «οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Λαμία 04 Οκτωβρίου    2018
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη