Μνημόσυνο Αρχών (του Γιώργου Σμοκοβίτη)

24/10/2018
Προς
Τύπον – ΜΜΕ
κάθε ενδιαφερόμενο
Μνημόσυνο Αρχών
ΓΕΩΡΓΙΟΥ Βασ. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Αφού απηύθυνα δημόσια Πρόσκληση προς Αρχές και Βουλευτές να αναλάβουν τη διοργάνωση «Μνημοσύνου για τα ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από οπονθεδήποτε εχθρούς Αρχών και Αξιών ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ελλήνων ΠΟΛΙΤΩΝ», ώστε με τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ εμβέλεια και δυνατότητές ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΎΝ ΕΝ ΟΝΌΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΉΝ ΤΟΥ Ελληνικού λαού, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με Σεβασμό Αρχών και Αξιών βάσει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, θεωρώ υποχρέωσή μου ομοίως ΔΗΜΟΣΙΩΣ και επωνύμως ως ΠΟΛΙΤΗΣ να ενημερώσω και διά το … «μετά ταύτα» … ΤΙ εγένετο.
Αρχές ΔΕΝ απάντησαν ούτε θετικά ούτε αρνητικά. ΔΕΝ ηθέλησαν να απαντήσουν ΟΥΔΕΝ. Επεδίωξα επίμονα «ακρόαση 2 λεπτών» δεν μου εδόθη ως ΠΟΛΙΤΗ, υπήρξε ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ να μου δοθεί οιαδήποτε Απάντηση ΤΟΥΣ: α) αποτροπής μου να ΤΕΛΕΣΩ ο ίδιος, όπως είχα προαναγγείλει ότι ΘΑ ΤΕΛΕΣΩ ΑΝ ΔΕΝ είχα οιαδήποτε απάντησή τους. Δεν είχα απάντηση είτε… για διοργάνωση από τις Αρχές είτε… την ΜΗ διοργάνωση τους για οποιονδήποτε λόγον ή αιτίαν. Αφού ΖΗΤΗΣΑ ΠΡΙΝ απάντηση ΤΟΥΣ και έλαβα ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ με ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ για οποιαδήποτε απάντηση ΤΟΥΣ μη δίνοντας στην επίμονη ερώτηση μου …«Απάντηση» ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΜΙΑ, β) Ούτε προς… ενθάρρυνση μου ως… ΠΟΛΙΤΗ να ΤΕΛΕΣΩ ο ίδιος ΑΥΤΟ που ζήτησα ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι είναι Καλύτερο για τα ΚΟΙΝΑ ούτε προς αποτροπήν μου διότι «κακόν είναι», κατά την κρίση Αρχών, που ζήτησα.
Έτσι: ΕΤΕΛΕΣΘΗ με Πρωτοβουλία υπογράφοντος ΠΟΛΙΤΗ το Μνημόσυνο… στις 21 Οκτωβρίου τρεχ. έτους ώρα 10.00΄ π.μ. στον Ι.Ν. Παναγίας Δέσποινας στη Λαμία «ΜΟΝΟΣ διοργανώνων και προσκαλών» αλλά όχι … και μόνος κατά την ΤΕΛΕΣΗ Μνημοσύνου με τον ΙΕΡΕΑ του Ναού και με εκεί ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Μελών του ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ Σώματος ΕΝΤΟΛΕΩΝ Ελλήνων ΠΟΛΙΤΩΝ, ανταποκρινόμενοι σε Πρόσκληση με Πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΗ. Χωρίς ούτε καν έκφραση Γνώμης ΤΟΥΣ από τις ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙΣΕΣ Αρχές προς ΑΥΤΟΝ ούτε αποτροπήν του ούτε ενίσχυσής του και ούτε καν απαντώντας σε Δημόσια Πρόσκληση ΠΟΛΙΤΗ να παραστούν ή όχι. Και ΔΕΝ παρέστησαν, πλην ΕΝΟΣ του ΝΕΟΥ (ΚΑΙ στην ηλικία) Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Σαρακιώτη «εντός αντιπροσωπευτικού συστήματός μας». Ως ΠΟΛΙΤΗΣ είχα ξαναδιοργανώσει την ίδια ΤΕΛΕΤΗ με ομιλητή τότε, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαον.
Πιστεύω ότι ΠΟΛΥ καλόν θα ήταν να είχε ΤΕΛΕΣΤΕΙ τέτοιο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ από τις Αρχές. Πιστεύω ότι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΝ είναι που ετελέσθη μετά ταύτα με Πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΗ και με συμμετοχή – παρουσία ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΜΗ τέλεση ΤΟΥ κρίνω ότι ΚΑΚΟΝ είναι για τα ΚΟΙΝΑ. Και γι΄αυτό ΕΤΕΛΕΣΘΗ από ΠΟΛΙΤΗ καλύπτοντας «ΚΕΝΟ Αρχών».
Ο Σκοπός, τιμή μου να τον εξηγήσω ΑΝ προκληθώ ΠΟΛΥ αναλυτικά. Περιορίζομαι μόνο να επισημάνω ότι: Τέτοιο Μνημόσυνο δεν είναι ΜΟΝΟ για τα ΘΥΜΑΤΑ αλλά ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ προς τους ΘΥΤΕΣ-Δολοφόνους από ΟΛΟΥΣ της Οργανωμένης Κοινωνίας μας και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ με Αρχές και Αξίες βάσει Συντάγματος ΜΑΣ και η Άμυνα ΜΑΣ είναι με ΦΩΣ εναντίον ΣΚΟΤΟΥΣ Δολοφόνων ΑΥΤΩΝ των Αρχών και Αξιών ΜΑΣ.
Το ΓΕΓΟΝΟΣ τέλεσης τέτοιου Μνημοσύνου με μια σεμνή τελετή Συμ-ΠΟΛΙΤΩΝ με συμπαράταξη τους είναι … πλέον … ΓΕΓΟΝΟΣ και ΟΥΔΕΙΣ μπορεί ούτε να το αρνηθεί ούτε να το εξαφανίσει, ούτε να το… διαγράψει… με ή χωρίς … απάντηση.
ΓΕΓΟΝΟΣ που υπάρχει με τελετουργικό «Του Χριστού Εκκλησίας ΜΑΣ» και των  Αρχών και Αξιών  Εκκλησίας του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ και Εκκλησίας του ΘΕΟΥ ΜΑΣ ίδιες: «Ου φονεύσεις», «Αγαπάτε Αλλήλους» που θέτουν ΕΝΑΝΤΙΟΝ Κοινωνίας ΜΑΣ και «εκτός Αυτής» αυτομάτως με ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ τους ΘΥΤΕΣ – Δολοφόνους  εναντίον αυτών των Αρχών και Αξιών ΜΑΣ και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ στο Ισχύον Σύνταγμά μας. Ανάγκη ΚΟΙΝΗΣ Άμυνάς ΜΑΣ. Με Φως εναντίον κάθε Σκοταδισμού και επιθέσεων εναντίον της Οργανωμένης Κοινωνίας ΜΑΣ. Και με συντεταγμένα όργανα και θεσμούς. Οι πολιτικές Αρχές πρέπει να είναι ΠΑΡΟΥΣΕΣ, και πιστεύω είναι με ή χωρίς … απάντηση ΤΟΥΣ σε… ΠΟΛΙΤΕΣ… όταν ΖΗΤΟΥΝ από τις Αρχές να ΠΡΑΞΟΥΝ ή έστω απλώς και μόνο… ερωτούν ΤΙ ΘΑ πράξουν… εν γνώσει. Αλλά απούσες χωρίς έστω και… απλή απάντηση είναι ΠΟΛΥ κακόν.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον μαχητικό συμπολίτη Ιατρό Κ. Κωστα ΧΑΝΤΖΗ για την απλή και μεστή ομιλία του από πλευράς ΠΟΛΙΤΗ και για την προσφορά τους τις Επιχειρήσεις «ΛΟΥΚΑΣ…». Οι ευχαριστίες σε όσους συμπαρατάσσονται σε τέτοιες τελετές είναι ευθέως από τα θύματα που ΟΛΟΙ μαζί στον ΙΔΙΟ Ουρανό ΜΕΣΑ «και όχι κάτω από Αυτόν» όλοι Υπάρχουμε πάντα. Πάνω στη Γη αλλά ΜΕΣΑ στον ΙΔΙΟ Ουρανό.
Ευχαριστώ για τη Φιλοξενία ΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Βασ. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη