Απόφαση του Δ.Σ.του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος για την πρόσφατη απώλεια του πρώην Μέλους Δ.Σ. Σταματίας Σκλατινιώτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της Συνεδρίασης της 26ης Σεπτεμβρίου 2018 και κατόπιν εισήγησης του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Θεόδωρου Δημόπουλου, έλαβε απόφαση σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής για την πρόσφατη απώλεια του πρώην Μέλους του Δ.Σ. του οργανισμού, Σταματίας Σκλατινιώτη.
Η εκλιπούσα, τόσο όσο Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όσο και ως ενεργή πολίτης της περιοχής του Δομοκού, διακρίθηκε για την άοκνη και ανιδιοτελή κοινωνική δράση και προσφορά της. Ένας εκ των κυρίων αποδεκτών αυτής, ήταν και η δομή του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας) του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο και αποδεδειγμένα κατείχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.
Η στάση ζωής της Σταματίας Σκλατινιώτη, όσο και της αξιότιμης οικογένειας της αποτέλεσε και αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη υπεράσπισης αξιών όπως ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, ο αλτρουισμός, η ανιδιοτέλεια και η αξιοπρέπεια προς ιδίως εκείνους που έχουν ανάγκη. Στάση ζωής, η οποία χρήζει πλήρους και απόλυτης υιοθέτησης από όσους διακονούν τον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας. Ωφελούμενοι, εργαζόμενοι, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη