Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ν. Βούτσης ομίλησε ΚΑΙ για τις Αρχαίες Αμφικτυονίες Δήμου Λαμιέων (του Γιώργου Σμοκοβίτη)

Προς
Τύπον – ΜΜΕ
κκ Βουλευτές
κάθε ενδιαφερόμενο

Ο Πρόεδρος της Βουλής  κ. Ν. Βούτσης ομίλησε
ΚΑΙ για τις Αρχαίες Αμφικτυονίες Δήμου Λαμιέων
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Δήλωσε επισήμως ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ν.Βούτσης επί λέξει τα παρακάτω: «Η Ελληνική Βουλή συμβάλλει στη διαμόρφωση έργων μεγάλης Πολιτιστικής σπουδαιότητας στη Στερεά Ελλάδα, έργα τα οποία θα αποτελούν σημείο αναφοράς επισκεψιμότητας, διδαχής, ιστορικής γνώσης και διαμόρφωσης ιστορικής κουλτούρας κυρίως για τα ΠΑΙΔΙΑ, τους ΝΕΟΥΣ, τις ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ». Τόνισε ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης: «Δύο χρόνια εργαζόμαστε για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας και το ΖΗΤΗΜΑ έχει προσεγγιστεί επιστημονικά και από κάθε άποψη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει την ευρύτατη δυνατή απήχηση».
Τα ΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ να λέγει ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ και διακηρύσσει για την κάθε δυνατή ΑΠΗΧΗΣΗ για την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ των Αρχαίων Αμφικτυονιών στον Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ σε ενιαίο σύνολο ΚΑΙ με τις Θερμοπύλες και γι΄αυτό ΚΑΛΩ Δημοσίως τους κ.κ. Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας να επισκεφθούν τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν.Βούτση μετά και  τις παραπάνω ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ επισήμως για Κορυσχάδες και Βίνιανη ΚΑΙ για την έναρξη του ΕΡΓΟΥ Αξιοποίησης των Αρχαίων Αμφικτυονιών στον Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ, με τεράστια ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΗΧΗΣΗ και τεράστια ποικίλα οφέλη για την Λαμία, τη Φθιώτιδα, τη Στερεά Ελλάδα, την Ελλάδα, και την ΔΙΕΘΝΗ Κοινότητα, τα παιδιά, τους νέους, τις νέες γενιές.
ΚΑΛΩ Δημοσίως να οριστεί ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ αυτής της προσπάθειας με Πρωτοβουλία και συμμετοχή ΟΛΩΝ των Αρχών της περιοχής ώστε να ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ το Έργο Αξιοποίησης ΚΑΙ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΩΝ στην Αρχαία Ανθήλη του Δήμου ΛΑΜΙΕΩΝ με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ και του Προέδρου της Βουλής κ. Ν.Βούτση και τις σχετικές συνυπογραφές συναρμοδίων στις εμπνευσμένες παραπάνω ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ενός των Κορυφαίων Πολιτειακών παραγόντων του Πολιτεύματός μας.
Και με την υπογραφή εδώ του εδώ δημοσιεύματος … «απλού» με Επώνυμο … ΠΟΛΙΤΗ του Πολιτεύματός μας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη