Ρεκόρ συμμετοχών της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις

Ρεκόρ συμμετοχών της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις
Συνεχίζει τον Μαραθώνιο συμμετοχών της σε διεθνείς εκθέσεις η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει, για την προώθηση του τουρισμού, της αγροδιατροφής και των εξαγωγών. Μετά το ταξίδι στο Τελ Αβίβ, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους επιχειρήσεων της Στερεάς, βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες  διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που πραγματοποιείται στο Παρίσι

Είναι η δεύτερη φορά, που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σημειώνει σημαντική παρουσία στην SIAL που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, καθώς πρόκειται για μία παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.

"Στρατηγικής σημασίας" χαρακτήρισε την συμμετοχή της ελληνικής αποστολής στην συγκεκριμένη αλλά και στο σύνολο των εκθέσεων που λαμβάνει μέρος η Περιφέρεια ο Κώστας Μπακογιάννης, σε δηλώσεις που έκανε από το Παρίσι. Ο κ.Μπακογιάννης εξήγησε ότι είναι μία τεράστια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια για να προωθηθούν σε όλο τον κόσμο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: " Η παρουσία μας σε εκθέσεις σε όλο πλανήτη, είναι για εμάς ένα μεγάλο και ισχυρό εργαλείο. Το 2014 ξεκινήσαμε με 30 παραγωγούς και επιχειρηματίες για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, η ομάδα μας έχει ξεπεράσει τους 300. Μαζί συνεχίζουμε αυτή τη διαδρομή για να ολοκληρώσουμε αυτό που οραματιστήκαμε. Να αυξήσουμε τις εξαγωγές και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας".







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη