Επίσκεψη του Χρ. Σταϊκούρα σε ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Δομοκού και σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής

Λαμία, 13 Οκτωβρίου 2018

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποίησε χθες, 12.10.2018, την πρώτη επίσκεψη, για φέτος, στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δομοκό. Συζητήθηκαν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα, ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.
Παράλληλα, επισκέφθηκε τοπικές μεταποιητικές επιχειρήσεις και παραγωγικές μονάδες (ενδεικτικά αναφέρονται οινοποιείο, πτηνοτροφείο, κτήματα παραγωγής οπωροκηπευτικών προϊόντων κ.ά.), καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Αστυνομικό Τμήμα, το Κέντρο Υγείας και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας που εδρεύουν στην περιοχή. Συζητήθηκαν προβλήματα που τους απασχολούν (π.χ. κόστος παραγωγής, φορολογική επιβάρυνση, αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων, υποστελέχωση υπηρεσιών, έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού κλπ).
Ο κ. Σταϊκούρας ανέπτυξε βασικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη, τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη