Στο Δομοκό ο Γιάννης Σαρακιώτης

«Στο Δομοκό ο Γιάννης Σαρακιώτης»
Στο Δομοκό βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης. Επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και έλαβε εκτενή πληροφόρηση και είχε συζητήσεις με τους εργαζόμενους και το Διευθυντή κ. Δημήτρη Τσούτσο.
Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να μάθει «από πρώτο χέρι» το έργο του νέου τομέα του Ε.Κ.Α.Β., ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν ένα μήνα με εξειδικευμένο προσωπικό και δύο ασθενοφόρα. Ο τομέας του Ε.Κ.Α.Β. αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και πλέον έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία.
Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας συνάντησε το Δήμαρχο Δομοκού κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα και τον ενημέρωσε για τον ψηφισμένο πλέον νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο οποίος δίνει λύση στο πρόβλημα της αδυναμίας πρόσβασης των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Άλλωστε, πολλές από τις λεγόμενες «λευκές περιοχές», για τις οποίες δίνεται λύση, βρίσκονται και εντός των ορίων του Δήμου Δομοκού.
Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Τζιαχρήστα, αλλά και από τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Αυγέρη και κ. Γεώργιο Κόγια για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Δομοκού και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός του Δήμου στις προσπάθειες επίλυσής τους.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη