SEAJETS 20η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς - 20-21 Οκτωβρίου 2018

Η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς, ένας από τους σπουδαιότερους αγώνες της Ιστορίας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στο πλαίσιο του Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Π.Π. Αναβάσεων Ιστορικών αυτοκινήτων. Θα είναι ο 7ος γύρος των δύο θεσμών, και θα διεξαχθεί στις 20-21 Οκτωβρίου 2018.

Μετά την περσινή «επανεκκίνηση» του αγώνα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας, φέτος ο αγώνας μεγαλώνει σε μέγεθος και ενδιαφέρον χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη του κεντρικου χορηγού SEAJETS, στην απλόχερη φιλοξενία του επίσημου οικοδεσπότη Δήμου Λαμιέων, στη βοήθεια των ανθρώπων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και στην αρωγή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να βρείτε το Δελτίο Τύπου της προαναγγελίας του αγώνα, το αναλυτικό πρόγραμμα, το χάρτη της διαδρομής, το Συμπληρωματικό Κανονισμό και το λογότυπο της SEAJETS 20ης Ανάβασης Μοσχοκαρυάς.

Γραφείο Τύπου Α.Λ.Α.Λ.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη