Σχεδιασμός εκθεσιακής πολιτικής Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για το έτος 2019

Σχεδιασμός εκθεσιακής πολιτικής Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για το έτος 2019
Στο ευρύτερο πλαίσιο της πολιτικής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων – μελών μας, πρόκειται να καταρτισθεί & να υλοποιηθεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού για το έτος 2019. 
Κύριος στόχος μας είναι η οργανωμένη προώθηση – προβολή των δυναμικών προϊόντων & υπηρεσιών του Νομού μας  στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί η εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου μας για το επόμενο έτος που θα περιλαμβάνει αναλυτικά τις εκθέσεις που προτίθεται να συμμετάσχει ο φορέας μας.
Στην προσπάθειά μας αυτή, θεωρώντας απαραίτητη & ουσιαστική τη συμβολή των επιχειρήσεων – μελών μας, σας καλούμε να καταθέσετε τυχόν προτάσεις σας (στόχευση εκθέσεων εσωτερικού – εξωτερικού, αγορές – στόχους που σας ενδιαφέρουν, κλάδοι προϊόντων & υπηρεσιών που επιθυμείτε να προβληθούν κτλ) ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε τις επόμενες δράσεις εξαγωγικού προσανατολισμού.
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις προτάσεις σας, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3 Λαμία 35131, τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail:info@fthiotidoscc.gr, Αρμόδιος επικοινωνίας: κ. Χρήστος Σανίδας – Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη