Εκδήλωση «Μύθοι & Αλήθειες για τα αντιβιοτικά» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στις 22/11

TOMY (Τοπική Μονάδα Υγείας) Λαμίας: Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, την 20 η Νοεμβρίου, επέτειο υιοθέτησης της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού. Το Υπουργείο Υγείας θέλοντας να συμμετέχει σε αυτόν τον εορτασμό και ταυτόχρονα να προβάλει τις ΤΟΜΥ, συστήνει να πραγματοποιηθούν από τις ΤΟΜΥ όλων των υγειονομικών περιφερειών σχετικές δράσεις ενημέρωσης στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την ορθολογική χρήση των αντιβιοτικών (12 έως 18 Νοεμβρίου), διοργανώνεται από την ΤΟΜΥ Λαμίας ενημέρωση στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχετικά με την ορθή χρήση των αντιβιοτικών. Η εκδήλωση «Μύθοι & Αλήθειες για τα αντιβιοτικά» θα πραγματοποιηθεί στις 22/11/2018 και ώρα 17:00 έως 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11). Θα περιλαμβάνει μια διαδραστική ομιλία από την παιδίατρο της ΤΟΜΥ, καθώς και άφθονο χρόνο για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για τα οφέλη και τη χρησιμότητα των αντιβιοτικών και να λύσουμε όλες τις απορίες.

MYΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ
Με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, οργανώνουμε ενημέρωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Λαμιέων, αναφορικά με έναν από τους τρόπους που μπορούμε από κοινού να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν επίπεδο υγείας για τα παιδιά μας. Ελάτε την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, στις 17.00, στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11), να συζητήσουμε με την Παιδίατρο της ΤΟΜΥ σχετικά με τη ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ, και να μάθουμε πότε είναι απαραίτητα και πότε μπορούν να βλάψουν την υγεία των παιδιών μας.

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη