46 θέσεις απασχόλησης για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ


Λαμία, 24/11/2018
Μετά την έγκριση για τη σύναψη συνεργασίας με επτά (7) άτομα εξειδικευμένων επιστημονικών ειδικοτήτων, την εξασφάλιση είκοσι τριών (23) θέσεων απασχόλησης στο πλαίσιο προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, την έγκριση δεκατεσσάρων (14) ακόμη ατόμων επικουρικού προσωπικού, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος εξασφάλισε άλλες σαράντα έξι (46) θέσεις απασχόλησης στο νέο Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε Υπουργεία και τους εποπτευόμενους φορείς τους για 5.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 23/11/2018 (12:00 μ.μ.) και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3/12/2018 (12:00 μ.μ.). Το Πρόγραμμα αφορά πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Δείτε εδώ το Φ.Ε.Κ. της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, εδώ τη Δημόσια Πρόσκληση, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τις θέσεις σε κάθε Παράρτημα και την Κεντρική Υπηρεσία του Κέντρου (φορέα υποδοχής) ανά αριθμό – ειδικότητα και στα Παραρτήματα (Παράρτημα Ι και Παράρτημα ΙΙ) πληροφορίες σχετικά με τα επιμέρους απαιτούμενα προσόντα που καθορίζονται από το Πρόγραμμα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη