«Το μυστικό κλειδί» της Πηνελόπης Δέλτα από την Παιδική Σκηνή Γιαννη Χριστοπουλου

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ
της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που θα βρίσκεται στην πόλη σας για 14η συνεχή χρονιά, παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ" ένα έργο της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ που με την πένα της σημάδεψε τον 20ο αιώνα και όχι μόνο.
Ακροβατώντας ανάμεσα στην αγάπη για το παιδί και την αγάπη για το θέατρο σας παρουσιάζουμε λοιπόν την θεατρική παράσταση "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ", που είναι βασισμένη στο διήγημα της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ "Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑΣ".
Πρόκειται για ένα σπουδαίο διήγημα όπου με σεβασμό, αγάπη, σύγχρονη ματιά και μεράκι μεταφέρουμε αυτό το διήγημα στη σκηνή με, ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ και ΜΑΓΙΚΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ οι οποίοι δημιουργούν μια ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, με έντονες στιγμές γρήγορες εναλλαγές που θα αγγίξει την ψυχή όλων.
Είναι ένα κλασικό έργο που προσεγγίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα της έλλειψης συναισθημάτων.
Οι ηθοποιοί ζωντανεύοντας τους ρόλους με μαεστρία, προκαλούν μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν στο παραμύθι και να αναζητήσουν το νόημα της ΖΩΗΣ....την ΑΓΑΠΗ!

"Μία ατμοσφαιρική παράσταση, γεμάτη έντονες στιγμές,
γρήγορες εναλλαγές, που θα αγγίξει την ψυχή μικρών και μεγάλων...!"

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη