Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Το τελευταίο αντίο σε έναν αγωνιστή

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    
Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο επί δεκαετίες Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Νίκος Παπαδόδημας, μετά από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Νίκος Παπαδόδημας γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Οικονομικά στο Παρίσι. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών και Αντιπρόεδρος των μεσογειακών χωρών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το κυνήγι και τη διατήρηση του περιβάλλοντος (FACE). Όπως υπογραμμίζει η ΚΣΕ στην ανακοίνωσή της «απαρνήθηκε ανώτερα αξιώματα και θέσεις καριέρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη για να υπηρετήσει το κυνήγι και το περιβάλλον. Χαρισματικός ηγέτης και άνθρωπος μαχητής μέχρι τέλους (…) με απαράμιλλο ήθος, συνέπεια και ευσυνειδησία (…) πρόσφερε απλόχερα τις πολύπλευρες γνώσεις του και την τεράστια εμπειρία του  (…) στο όραμα και τους αγώνες για την προστασία της φύσης και τη διατήρηση του κυνηγιού στη χώρα μας».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας εύχεται «Καλό Παράδεισο» στον αξιέπαινο αυτό αγωνιστή και άνθρωπο και καλή δύναμη στον διάδοχό του στη θέση του Προέδρου της ΚΣΕ, κ. Γιώργο Αραμπατζή, για να μπορέσει να μπορέσει να αναπληρώσει επάξια το μεγάλο κενό που ο εκλιπών αφήνει πίσω του.



Καλό Παράδεισο, Πρόεδρε!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΚΣΛΑΜΙΑΣ


*Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει Τρίτη 13/11/2018 στι 16.00 στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας (τέρμα Μικράς Ασίας, Γλυφάδα)

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη