Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – ανάληψης καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – ανάληψης καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας
Τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20-11-2018 το πρωί, στην έδρα της οικείας Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, στη Λαμία.
Ο Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο οποίος πρόσφατα τοποθετήθηκε ως νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, παρέδωσε την διοίκηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα, ο οποίος μέχρι πρότινος ασκούσε τα καθήκοντά του ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο μίας λιτής τελετής, ο Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Με συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και νοσταλγίας, βρίσκομαι σήμερα και πάλι μαζί σας. Με ανθρώπους που είχα την τιμή και το προνόμιο να συνεργαστώ, στο πλαίσιο της εδώ υπηρεσιακής μου θητείας.
Είμαι χαρούμενος, γιατί βλέπω υπηρεσιακά στελέχη και προπαντός συνεργάτες και φίλους που με στήριξαν και μαζί πορευτήκαμε, με κύριο γνώμονα, να επιτελέσουμε την αποστολή μας για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, με σύνεση, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Σήμερα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού, είναι η ώρα της παράδοσης της σκυτάλης και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραδίδω την ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας στον Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.
Θέλω, στο σημείο αυτό, να ευχαριστήσω την Ηγεσία του Σώματος που μου ανέθεσε τον περασμένο Ιανουάριο, την ευθύνη διοίκησης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, καθώς και για την τιμή να αναλάβω πλέον την διοίκηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Νομοτελειακά, όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος της επαγγελματικής μας διαδρομής, ανοίγει ένας καινούργιος, ωστόσο η σκέψη μου θα είναι πάντα δίπλα σας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να ανταποκρίνεστε επάξια σε όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις, με σκοπό τη διαφύλαξη του σημαντικότερου κοινωνικού αγαθού για τον πολίτη, του αγαθού της ασφάλειας.
Με την συμβουλή να αφουγκράζεστε τις ανάγκες της κοινωνίας και να είστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο, σας ευχαριστώ όλους για την σημερινή σας παρουσία και εύχομαι ξανά στο νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, στον αγαπητό Αστέριο, κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του και προπαντός υγεία και ευτυχία, ατομική και οικογενειακή».
Ακολούθως, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ηγεσία του Σώματος, η οποία με τίμησε και με προήγαγε στον βαθμό του Ταξίαρχου, ενώ μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας.
Αναμφίβολα, διαδέχομαι έναν καταξιωμένο και έμπειρο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.
Με συναδελφοσύνη, με εντιμότητα, με ευσυνειδησία και αποφασιστικότητα, θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας, με κοινό μας όραμα και στόχο τη διασφάλιση και διατήρηση της έννομης τάξης στην Περιφέρειά μας.
Νιώθω υπερήφανος που αναλαμβάνω την διοίκηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα αισθάνομαι την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε, η οποία μετουσιώθηκε σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς την τοπική κοινωνία».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, καθώς και το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής, προσέφεραν στον Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη, συμβολικά δώρα, ως ένδειξη αναγνώρισης του πολύπλευρου, ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου που επιτέλεσε, κατά τη διάρκεια της υπηρεσιακής του θητείας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Στη συνέχεια στο γραφείο του νέου Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικού Διευθυντή Μιχαήλ Τσάτση, ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε τα καθήκοντά του ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε η παράδοση – ανάληψη καθηκόντων, από τον απερχόμενο και πλέον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Τσάτσης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Σας διαβεβαιώνω ότι έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και του ρόλου που αναλαμβάνω και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω, με τη βοήθεια και στήριξη των συνεργατών μου, να εκπληρώσω με επιτυχία την αποστολή μου, αποκλειστικός σκοπός της οποίας είναι φυσικά η προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Οι πολίτες μας θέλουν δίπλα τους, να είμαστε συνοδοιπόροι τους και γι’ αυτό οφείλουμε να τους παρέχουμε μια ευνομούμενη κοινωνία, ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα μπορούν, με ασφάλεια, να αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους.
Στο πλαίσιο αυτό, σας καλώ όλους να καταστείτε αρωγοί και σύμμαχοι σε αυτή τη μεγάλη μας προσπάθεια και δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι πάντα κοντά σας, για την επίλυση των καθημερινών υπηρεσιακών και μη, ζητημάτων που σας απασχολούν».
Στις τελετές παρέστησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Προεδρία Συνδικαλιστικών Ενώσεων, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη