Γιάννης Φραγκούλης: Οι «όψιμες ευαισθησίες» της Δημοτικής Αρχής Καμένων Βούρλων

Κε αρχισυντάκτη
Η απόφαση για την υδροδότηση του Άγιου Χαράλαμπου πάρθηκε κάτω από την πίεση της κινητοποίησης των κατοίκων του και συνεπώς το φυσικό αγαθό, επιτέλους, μετά από χρόνια, θα παραδοθεί στους κάτοικους.
Η στάση του πρώην δήμου Μώλου και του Καλλικρατικού δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου είναι αυτή που αποδεικνύει τις προτεραιότητες και τις πολιτικές που ασκούσαν οι δημοτικές τους αρχές, ίδιες με αυτές του δήμου μας. Οι διαφορετικές πολιτικές προτεραιότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης φάνηκαν όταν, μετά την παρέμβαση του προέδρου του τοπικού συμβούλιου του Αγίου Χαραλάμπους, στο δημοτικό συμβούλιο, κινήθηκαν και έφεραν το θέμα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μέσω της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αλλά, και με ενέργειες του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Στάθη Δημόπουλου, ακόμα  και σε επίπεδο υπουργείου. Αλλά, και η αντίρρησή μας για τα οικονομικά του έργου, αποδεικνύει τις διαφορετικές μας προτεραιότητες.
Το ίδιο πινγκ-πονγκ ευθυνών βλέπουμε και με το Κέντρο Υγείας, μεταξύ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, άλλα και του δημάρχου Καμένων Βούρλων, για το ποιος έχει την ευθύνη της μη λειτουργίας του. Όλοι οι παραπάνω ουδέποτε είχαν τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών πρώτη επιλογή. Τέσσερα χρόνια κυβέρνηση, τέσσερα χρόνια δήμαρχος, μαζί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις τι έκαμαν για τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου; Αν ήταν να πουληθούν η να ιδιωτικοποιηθούν, σίγουρα θα είχαν επισπεύσει τις διαδικασίες όλοι αυτοί που περιμένουν επενδυτικές λαίλαπες.
Γιάννης Φραγκούλης
Καμένα Βούρλα

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη