Θ.Τουσιάδης: ΟΧΙ δηλώνουμε προς αριστερούς και προς τους «δεξιούς» συμβιβασμένους !

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΟΡΤΆΖΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ

Το ΚΚΕ γιορτάζει τον Νοέμβριο του 2018 τα 100 χρόνια από την ίδρυση του . 100 χρόνια προδοσίας 100 χρόνια ανθελληνισμού και το Ελληνικό κράτος της “μεταπολίτευσης” επιτρέπει στο “κόμμα τού εγκλήματος και της προδοσίας” όπως το χαρακτήρισε ο Γεώργιος Παπανδρέου , ο γέρος της δημοκρατίας όπως τον αποκαλούν , να προβάλει το....”έργο” του , το σημερινό κράτος το δέχεται σαν δημοκρατικό κόμμα , το δέχεται στην βουλή και το εντάσσει στις δημοκρατικές δυνάμεις , δέχεται τις υποδείξεις και τις....επιπλήξεις του ΚΚΕ και οι τηλεοράσεις προβάλουν καθημερινά τα έργα και τις ημέρες των “ηρωικών αγώνων” του ΚΚΕ και των “ηρώων” κομμουνιστών αποκλείοντας παράλληλα κάθε αντίθετη άποψη ως....φασιστική . Αντίθετα στα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης τα οποία γνώρισαν στην πράξη τον κομμουνισμό η αντιμετώπιση είναι ανάλογη , όπως πχ στην Πολωνία όπου σήμερα ο νόμος προβλέπει την απαγόρευση κάθε αναφοράς που διαδίδει «τον κομμουνισμό ή οποιοδήποτε άλλο ολοκληρωτικό καθεστώς» σε δρόμους, δημόσια κτίρια και χώρους, ενώ σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο οι ονομασίες σε κτίρια, δρόμους, οδούς, πλατείες, γέφυρες «δεν μπορούν να τιμούν ανθρώπους, οργανώσεις, γεγονότα και ημερομηνίες που συμβολίζουν τον κομμουνισμό».

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μεταξύ των άλλων, ο νόμος απαγορεύει τη χρήση ονομάτων ανθρώπων και οργανισμών, όπως και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, ή τον εορτασμό επετείων «που συμβολίζουν το καταπιεστικό, αυταρχικό και μη-κυρίαρχο κομμουνιστικό καθεστώς της περιόδου 1944-1989 στην Πολωνία» και ποινικοποιεί οποιαδήποτε προπαγάνδα υπέρ τους. Εμείς εδώ.....ακριβώς το αντίθετο ! Απ το πρωί έως το βράδυ υμνούμε και τιμούμε “ανθρώπους, οργανώσεις, γεγονότα και ημερομηνίες που συμβολίζουν τον κομμουνισμό”. Και δυστυχώς όχι μόνον οι αριστεροί αλλά και οι “δεξιοί” που φοβούνται μήπως χαρακτηρισθούν ......φασίστες .

Σε όλους αυτούς λοιπόν τους πολιτικούς της μεταπολιτεύσεως , τους πολιτικούς του σήμερα και ειδικά σε αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται ως “δεξιοί” τους θυμίζουμε ορισμένα γεγονότα που χαρακτηρίζουν την ύπαρξη και την πορεία του ΚΚΕ τα τελευταία 100 χρόνια , γεγονότα για τα οποία το ΚΚΕ πανηγυρίζει και αυτοί το ανέχονται ή και σε κάποιες περιπτώσεις συνεορτάζουν !!!..

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

Ο αρχηγός του ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης έγραψε: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα… Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε» («Ριζοσπάστης», 12 Ιουλίου 1935), ενώ ο μάρτυρας Χρυσόστομος Σμύρνης που συγκλόνισε τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας ,( τον οποίο αρνήθηκε να εγκαταλείψει παρ’ ότι του προσφέρθηκε η ευκαιρία ) με τον μαρτυρικό του θάνατο, δεν ήταν παρά ένας «πράχτορας της ελληνικής μπουρζουαζίας» («Ριζοσπάστης», 26 Νοεμβρίου 1929).

1940
Όταν μας επετέθησαν οι Ιταλοί, η Κ.Ε. του ΚΚΕ εξέδωσε Μανιφέστο (7 Δεκεμβρίου 1940) όπου διεκήρυττε τα έξης: Κατω οι υπονομευτες της ειρηνης. η πουλημενη στους εμπολεμους αγγλους βασιλομεταξικη σπειρα. Ειρηνη: να σωσουμε τον λαο μας και την ελλαδα. Ειρήνη και προσανατολισμο προς τη σοβιετικη ενωση που θα κανει σεβαστη σε καθε επιδρομεα ιμπεριαλιστη την ανεξαρτησια και την ακεραιοτητα της χωρας μας.

28-10-1940
Η Κεντρική Επιτροπή ΤΟΥ ΚΚΕ

Και αργότερα : «Ο πόλεμος αυτός που προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού», όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξάς, ο δήμιος του λαού μας. Μα ούτε και πόλεμος για την απελευθέρωση των ελληνικών μειονοτήτων της Αλβανίας άπ’ το ζυγό του ιταλικού φασισμού και της Αλβανικής αστοτσιφλικάδικης κλίκας, γι’ αυτό ο πόλεμος αυτός δεν μπορεί νάχει καμμιά σχέση με την ελευθερία» .

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το επίσημο έντυπο του ΚΚΕ, η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση», γράφει τον Οκτώβριο του 1924: “Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθεί σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία.”!

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου του 1932 το κεντρικό άρθρο του Ριζοσπάστη είχε τίτλο: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Κατά το ΚΚΕ ο Παύλος Μελάς ήταν Έλληνας… κομιτατζής που «έσφιγγε τη θηλειά στον λαιμό του μακεδονικού λαού», ο οποίος «στέναξε κάτω από τόσους ζυγούς σκλαβιάς» («Κομμουνιστική Επιθεώρηση», 1 Μαρτίου 1947).

Ο Ζαχαριάδης έσπευσε να υπερθεματίσει το δημοσίευμα με σημείωμα που δημοσιεύτηκε στο ίδιο περιοδικό - τεύχος 12, Δεκέμβριος 1948 - και έλεγε: "Ο μακεδονικός λαός θα αποκτήσει μια ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση στην οικογένεια των λεύτερων λαϊκοδημοκρατικών λαών στα Βαλκάνια,

30 Ιουλίου 1963 στη Μόσχα. Απονέμεται στον τότε βουλευτή της ΕΔΑ, Μανώλη Γλέζο το «Βραβείο Ειρήνης Λένιν». Ένας Καναδός δημοσιογράφος, (χώρα στην οποία οι Μακεδονικές οργανώσεις είχαν ισχυρό λόμπυ) ρωτάει τον Γλέζο την άποψή του για το Μακεδονικό. Και ο συνεπής κομμουνιστής διατυπώνει την ελπίδα πως «τριμερείς βαλκανικές διαπραγματεύσεις θα επέτρεπαν εις δεδομένην στιγμήν την ίδρυσιν μιας αυτονόμου Μακεδονίας».

Στην εκκλησία του χωριού Ψαράδες ( είναι το ίδιο χωριό που φέτος 2018 , υπέγραψαν ο Κοτζιάς μαζί με τον Τσίπρα ) στις 25 και 26 Μαρτίου του 1949 συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που ήταν διάδοχος του ΣΝΟΦ (Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), με τη συμμετοχή 700 αντιπροσώπων και στο οποίο απήθυνε λόγο ο τότε ηγέτης του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης. Για το συνέδριο το ΝΟΦ είχε βγάλει ανακοίνωση όπου ανέφερε: «Το δεύτερο συνέδριο του ΝΟΦ θα είναι συνέδριο διακήρυξης των νέων προγραμματικών αρχών του ΝΟΦ. Αρχών που είναι ο προαιώνιος πόθος του λαού μας. Θα διακηρύξει την ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο μακεδονικό κράτος μέσα στη λαϊκοδημοκρατική ομοσπονδία των βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του». Στο τέλος, το συνέδριο διακήρυξε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του «μακεδονικού» λαού.


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Από την αρχή της Εθνικής Αντιστάσεως, το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είχε άλλο στο μυαλό του και αυτό ήταν, πώς θα μπορέσει να κυριαρχήσει στο βουνό. Πρώτα έπρεπε να εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα της αντίστασης, εξολοθρεύοντας ή απορροφώντας άλλες αντιστασιακές ομάδες και μετά να προετοιμάσει το έδαφος για την εισβολή του μπολσεβικισμού και των Σοβιετικών Στρατευμάτων στην χώρα για την επιβολή κομμουνιστικού καθεστώτος .

Άλλωστε  η προδοτική ηγεσία του ΚΚΕ, δεν έκανε ποτέ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, όπως ψευδός διέδιδε και διαδίδει, έκανε ταξικό αγώνα. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Σκοπός της δεν ήταν η απελευθέρωση των Ελλήνων από τους Γερμανούς, αλλά η κυριαρχία της στην μετέπειτα απελευθερωμένη Ελλάδα. Τελικά αυτό που ήταν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, το ΚΚΕ μαζί με όλες τις άλλες ελεγχόμενες οργανώσεις , ήταν ο συνδυασμός, αγνών παρασηρμένων πατριωτών, εγκληματιών – συμμοριτών (οι οποίοι, αν και λίγοι, είχαν όμως ηγετικό ρόλο στις διάφορες ομάδες και τρομοκρατούσαν τον Ελληνικό λαό) και προδοτικής – αντεθνικής – εγκληματικής ηγεσίας. Η πιο προδοτική και ξενόδουλη ηγεσία που υπήρξε ποτέ.


ΕΜΦΥΛΙΟΣ


Και μετά την αποχώρηση των Γερμανών μπήκε σε εφαρμογή το τελικό σχέδιο για την επιβολή του κομμουνισμού στην Ελλάδα . Το ΚΚΕ ξεκίνησε τον συμμοριτοπόλεμο , τον καταστρεπτικό για την χώρα εμφύλιο .

Τα αποτελέσματα τραγικά
Ο αριθμός των θυμάτων του εμφυλίου πολέμου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έφτασε στα 154.000 άτομα. Οι απώλειες του κυβερνητικού στρατού, όπως αναφέρονται στις στατιστικές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έφτασαν στις 15.969 νεκρούς, τις 37.557 τραυματίες και τις 2.001 αγνοούμενους, δηλαδή συνολικά 55.527 άνδρες. Οι απώλειες των ανταρτών του "Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας" ήταν 38.839 νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι και 20.128 αιχμάλωτοι. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία. Εξοντώθηκαν 1.500.000 ζώα. O αριθμός των προσφύγων του εμφυλίου πολέμου ανέρχονταν σε 684.607 άτομα


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΡΟΥ


Την 1ην Απριλίου 1955 άρχισε ο ηρωικός αγών της ΕΟΚΑ για την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου μας με την Ελλάδα. Όλοι οι Έλληνες ευρίσκονται στο πλευρό των μαχόμενων πατριωτών της ΕΟΚΑ, …όλοι;

Το επίσημο ΚΚΕ καταδίδει στους Άγγλους ότι ο αρχηγός της ΕΟΚΑ, ο Διγενής, είναι ο Στρατηγός Γρίβας (από το ραδιοσταθμό «Φωνή της αλήθειας» στις 26-4-1955). Επί πλέον ο ραδιοσταθμός του ΚΚΕ την 26ην Απριλίου 1955 χαρακτηρίζει τον αγώνα της ΕΟΚΑ επί λέξει: «τυχοδιωκτισμό με πασχαλιάτικα βαρελότα»!

Και το υποκατάστατον του ΚΚΕ, η ΕΔΑ, αποκαλεί τους γενναίους μαχητές της ΕΟΚΑ «νταήδες με τυχοδιωκτικές ενέργειες» («Αυγή» 5-5-1955) και «αεροβομβιστές που προβοκάρουν τον αγώνα του Κυπριακού λαού»!

Η 2η Ολομέλεια του ΑΚΕΛ (Κομμουνιστικόν Κόμμα Κύπρου) κατά την σύνοδο της (13 Ιανουαρίου 1955) ψήφισε και ανακοίνωσε με προκήρυξή της προς τον Κυπριακό λαό («Ν. Δημοκράτης» 15 Ιανουαρίου 1955) ότι κατακρίνει την «ανταρτικήν δράση» και «καλεί τον λαόν να εντείνη στο έπακρον την επαγρύπνηση τον και να φυλαχθή από οποιαδήποτε μορφής τυχοδιωκτικές περιπέτειες…»


Και ερχόμαστε στο σήμερα , η περίφημη Μακεδονία το Αιγαίου, η Τσαμουριά, η ανεξαρτητοποίηση της "ανατολικής Θράκης" και οι αμέτρητες προδοσίες του ΚΚΕ, που αποσκοπούσαν στον διαμελισμό της Ελλάδος, μπαίνουν τώρα σε σειρά . Όλα πλέον συζητούνται και γίνεται προσπάθεια όλα αυτά να υλοποιηθούν σήμερα, όπου οι απόγονοι των τότε κόκκινων σφαγέων, προσπαθούν να πάρουν τη ρεβάνς του συμμοριτοπολέμου, κάτω από τις ευλογίες και με την άμεση σύμπραξη των σημερινών αφεντικών τού πλανήτη , των Αμερικανών "φονιάδων των λαών"........

Και τότε και σήμερα, η αριστερά δούλευε για μια Πλανητική διακυβέρνηση και μια Παγκόσμια αυτοκρατορία, που θα πραγματώσει επιτέλους τη μόνη "ιδεολογία" των αριστερών, που δεν είναι άλλη από την ολοκληρωτική εξαφάνιση των εθνών και ειδικά του δικού μας έθνους, του Ελληνικού. Γιατί ο Ελληνισμός , ο Ελληνικός πολιτισμός η Ελληνική δημιουργία συγκεντρώνουν το άσβεστο  μίσος του διεθνιστή και εθνομηδενιστή αριστερού (που κάποτε ταυτίζεται και με τον σιωνιστή ) . Τότε λοιπόν, λόγω της συμφωνίας της Γιάλτας δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα και να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό. Τους δίνεται όμως σήμερα από τους παγκοσμιοποιητές.......και αυτοί άρπαξαν την ευκαιρία και υπερήφανα και ξεδιάντροπα το δηλώνουν : “Γράψαμε ιστορία – Συνεχίζουμε – Θα νικήσουμε”!!!!!

Θα τους αφήσουμε ;

ΟΧΙ δηλώνουμε προς αριστερούς και προς τους “δεξιούς” συμβιβασμένους !

Είμαστε εδώ “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι” !

Θ. ΤΟΥΣΙΑΔΗΣ

24.11.18

ΛΑΜΙΑ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη