Συνελήφθησαν 4 άτομα για ναρκωτικά σε περιοχές της Βοιωτίας και Ευβοίας

Συνελήφθησαν συνολικά (4) άτομα σε περιοχές της Βοιωτίας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Συνελήφθησαν χθες (05-12-2018) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε περιοχές της Βοιωτίας και Ευβοίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων , συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα:
  • Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Ευβοίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό των παπουτσιών του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία σε μορφή βράχου, συνολικού μεικτού βάρους (24,8) γραμμαρίων, η χημική σύσταση της οποίας θα διερευνηθεί εργαστηριακά.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα βουπρενορφίνης.
  • Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός στην Οινόη Βοιωτίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία μεταλλική συσκευασία που περιείχε συνολικά (73) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
  • Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός στη Θήβα, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, στερούταν νόμιμων εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη