Συνάντηση του Δημήτρη Βέττα με τους εμπόρους και τους επαγγελματοβιοτέχνες της Φθιώτιδας


   Συνάντηση με τους εμπόρους και τους  επαγγελματοβιοτέχνες του Νομού Φθιώτιδας  πραγματοποίησε χτες 5/12/2018 ο Βουλευτής Φθιώτιδας  του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Δημήτρης Βέττας στα γραφεία της  Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και του Εμπορικού Συλλόγου,  στη Λαμία.
   Ο κ. Βέττας  ανέπτυξε την πρότασή του για τον  επαναϋπολογισμό των εισφορών, επομένως  και των οφειλών στον ΟΑΕΕ τα χρόνια  της κρίσης. Συγκεκριμένα ανέφερε  πως είναι μία πρόταση, η οποία σε ένα σημαντικό βαθμό θα δικαιώσει τους εμπόρους και τους  ελεύθερους επαγγελματίες και θα τους απελευθερώσει από ένα σημαντικό βάρος χρέους, το οποίο  δημιουργήθηκε από το 2010 και μετά.
   Ο  επαναϋπολογισμός  των εισφορών - οφειλών στον ΟΑΕΕ,  με ταυτόχρονη  βιώσιμη ρύθμισή τους,  θα  δώσει ανάσα σε   χιλιάδες εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες.
   Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι πρόσφατες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο φορολογικό, αλλά και η αναγκαιότητα μιας συνεχούς προσπάθειας μείωσης τον φορολογικών βαρών των ελεύθερων επαγγελματιών (τέλος επιτηδεύματος, προκαταβολή φόρου), το φλέγον ζήτημα των ρυθμίσεων των υποχρεώσεων τους, όπως επίσης και η βιώσιμη λύση του ζητήματος των επιχειρηματικών δανείων που ταλανίζει τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.






ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ  ΒΕΤΤΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη