Σάντουιτς με αυγό, μπέικον και τσένταρ

 Σάντουιτς με αυγό, μπέικον και τσένταρ

Υλικά


    ψωμάκι bagel
    3 κ.σ. βούτυρο ανάλατο (2 + 1)
    2 λωρίδες μπέικον, ψημένες
    2 αυγά
    2 φέτες τυρί τσένταρ
    αλάτι, κατά βούληση
    μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση


Εκτέλεση

    Κόβουμε το ψωμάκι στα δύο και απλώνουμε 2 κ.σ. βούτυρο στο εσωτερικό.
    Ζεσταίνουμε την τοστιέρα και ψήνουμε τα ψωμάκια μέχρι να ροδίσουν.
    Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 1 κ.σ. βούτυρο αγελάδος και σπάμε τα αυγά. Όταν αρχίσει να δένει το ασπράδι, τρυπάμε τον κρόκο και απαλά τον απλώνουμε στα ασπράδια. Αλατοπιπερώνουμε.
    Απλώνουμε το τυρί και το μπέικον πάνω από το ένα αυγό και με μια σπάτουλα βάζουμε το δεύτερο αυγό επάνω στο μπέικον.
    Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγα δευτερόλεπτα για να λιώσει το τυρί.
    Μεταφέρουμε τη γέμιση (αυγό-μπέικον-τυρί) στη μία φέτα ψωμιού και καπελώνουμε με τη δεύτερη.
typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη