Λαμία: Τελετή Ορκωμοσίας των 186 νέων οπλιτών της 2019 Α ΕΣΣΟ

Στην τελετή Ορκωμοσίας των 186 νεοσυλλέκτων οπλιτών της  2019 Ά ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρέστη το πρωί της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Διοικητού του Κέντρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου. 
Στην ορκωμοσία παρέστησαν ακόμα μεταξύ άλλων: ο Υποστράτηγος Τσιάλτας Αναστάσιος, Διευθυντής Σ.Υ.Π, ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Καρακάντζας,  ο Γενικός Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντής  Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Μιχάλης Τσάτσης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Παληός, η τ. Βουλευτής Φθιώτιδος  κα Ελένη Μακρή,  Εκπρόσωποι άλλων Στρατιωτικών Μονάδων και φορέων,  καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών. Μετά την ορκωμοσία ακολούθησε η Στρατιωτική παρέλαση των νεοσυλλέκτων και στην συνέχεια  ο Ποιμενάρχης μας παρεκάθισε στην μικρή δεξίωση που προσφέρθηκε στο Διοικητήριο, κατά την διάρκεια της οποίας, είχε μια ευχάριστη συνομιλία με τους Στρατιωτικούς και τους άλλους επισήμους. 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη