Ο Θανάσης Κρουστάλης ξεχώρισε από τους ασθενείς για το βραβείο κορυφαία επιλογή ασθενών 2018


Ο Θανάσης Κρουστάλης ξεχώρισε από τους ασθενείς για το "βραβείο κορυφαία επιλογή ασθενών 2018"

Η μεγάλη εκδήλωση - βράβευση έλαβε χώρα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ)
Το REVOLUTIONIZING HEALTH καλύφθηκε  από το δίκτιο της 24MEDIA  τη Huffington Post, News24/7, από τα μέσα τηλεοπτικών καναλιών ΑΝΤ1, STAR RISE, καθώς και δημοσιογράφων άλλων μέσων. Την παρουσίαση έκανε η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια του STAR με μεγάλη επιτυχία ΖΗΝΑ.


Τα afieromata.gr δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από μια τέτοια εκδήλωση που αφορά στον ξεχωριστό συνεργάτη μας τον "δικό μας γιατρό" ΘΑΝΑΣΗ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ


Ο Θανάσης Κρουστάλης δεν είναι μόνο ένας άριστος επιστήμονας, αλλά είναι ένας άνθρωπος που συνδυάζει την γνώση και την σοφία με την αγάπη και την ανθρωπιά. Είναι ο γιατρός που ασκεί με αυτοθυσία το ιατρικό επάγγελμα ως λειτούργημα.
Για τον Θανάση Κρουστάλη ο άνθρωπος είναι το κέντρο της φιλοσοφίας του. Προικισμένος με σπάνιο ήθος, μακριά από μικρότητες και μικροψυχίες δίνει μόνο χαρά και βοήθεια στους άλλους.
Οι γνώσεις του δεν περιορίζονται μόνο στο χώρο της ιατρικής, αλλά εκτείνονται στο χώρο της ποίησης, της λογοτεχνίας, της πολιτικής.
Αγαπά την ζωή και αγωνίζεται να γίνει καλύτερη και δικαιότερη.
Για τον Θανάση Κρουστάλη η γη όλη είναι μια αγκαλιά!!!
Ζει και εργάζεται στην καρδιά της Ρούμελης την Λαμία, αν καιποτέ δεν ξεχνά τον γενέθλιο τόπο του την Κέρκυρα.
Είναι γνωστό ότι εργάζεται με  αυταπάρνηση βοηθώντας τους ασθενείς αλλά γενικότερα τους έχοντας ανάγκη βοηθείας και συμπαράστασης με κάθε τρόπο και μέσο που έχει στη διάθεσή του.
Ο αγροτικός πληθυσμός της Φθιώτιδας έχει τεράστιες ανάγκες ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας και ο Θανάσης Κρουστάλης θεωρεί ιερό καθήκον του την ενεργό συμμετοχή του στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών ζωής αυτών των ανθρώπων παραβλέποντας τα οικονομικά οφέλη.
Τιμή ξεχωριστή για όλους εμάς στα "αφιερώματα" να συνεργαζόμαστε μ΄αυτόν τον "Ανάργυρο  γιατρό".
Αγαπητέ μας Θανάση δέξου τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια.
(Για τα "αφιερώματα" Δημήτρης Ζάχος)
Υ.Γ. Δυστυχώς ο Θανάσης Κρουστάλης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην όμορφη εκδήλωση για να παραλάβει το βραβείο του λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Τα βραβεία


Κατάμεστη η αίθουσα της εκδήλωσης


Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης
Ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Ζάχος
http://www.afieromata.gr/2019/02/2018.html

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη