Επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 26 Μαρτίου στο γραφείο του ο κ.Χαράλαμπος Λιόλιος Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Δομοκού με την παράταξη «Συν δημότες».
Η συνάντησή τους διήρκησε αρκετή ώρα κατά τη διάρκεια της οποίας αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε διάφορα επίκαιρα θέματα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς  στον κ. Λιόλιο καλή δύναμη και καλή επιτυχία.                
                Επίσης ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη εθιμοτυπική επίσκεψη από το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού Φθιώτιδος.
                Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα μέλη του νέου Συμβουλίου και τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή δύναμη εις το έργο τους με αδιάλειπτο την προστασία της Παναγίας.
                 Εκ μέρους του Συμβουλίου ωμίλησε ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Αραμπόπουλος,  ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την υλική και πνευματική στήριξη που παρέχει η Ιερά Μητρόπολις μας  όλα αυτά τα χρόνια στην πολύτεκνη οικογένεια. Επίσης κατά την διάρκεια της συναντήσεως τους αντάλλαξαν απόψεις πάνω στο ευαίσθητο και πάντα επίκαιρο θέμα του δημογραφικού προβλήματος ειδικά για την  Φθιώτιδα και για τη Στερεά Ελλάδα ευρύτερα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη