purpur gallery: Παρουσίαση του καινούργιου μυθιστορήματος του Δημήτρη Τζουβάλη με τίτλο «αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς»

Πέμπτη 4/4/2019, ώρα 19.00, στο χώρο της purpur gallery
...έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συγγραφέα Δημήτρη Τζουβάλη και ταυτόχρονα να παρουσιάζουμε στους φίλους του καλού βιβλίου το καινούργιο του μυθιστόρημα με τίτλο "αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς".
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η κα Έλενα Παπαντωνίου Συντονίστρια εκπ. έργου φιλολόγων, η κα Μαρία Τσατζαλή Δημοσιογράφος star Κεντρικής Ελλάδας και ο συγγραφέας του βιβλίου κος Δημήτρης Τζουβάλης!
Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο και θα μπορεί το κοινό να το προμηθευτεί από τη γκαλερί. 
Την εκδήλωση πλαισιώνει έκθεση ζωγραφικής εικαστικών του ΣΚΕΤΚΕ οι οποίοι διαβάζοντας κεφάλαια του βιβλίου εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν την έκπληξη της βραδιάς για τον συγγραφέα! Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους του βιβλίου!
PurPur Gallery Ανθήλης 6Β τηλ. ‪22313 07050‬
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Δημήτριος Τζουβάλης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 1946. Βασική εκπαίδευση στην Κατούνα, Γαλαξείδι, Αμφιλοχία, Αστακό και Αγρίνιο. Σπούδασε μαθηματικά, πληροφορική και ρομποτική στην Ουψάλα Σουηδίας. Ίδρυσε μαζί με άλλους τα λογοτεχνικά περιοδικά Σύνθεση και Εμβόλιμον. Γράφει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και θέατρο.
-Στο νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη Τζουβάλη, που διαδραματίζεται στο Μεσολόγγι, οι ήρωες ακροβατούν, εκτός ορίων, πάνω στο τεντωμένο σχοινί, που χωρίζει το φυσικό από το μεταφυσικό. Καταμεσής του χάους, παλεύουν ενάντια σε ακατανίκητες δυνάμεις. Φιλιώνουν με ακατάλυτους δεσμούς, ερωτεύονται με πάθος, αγαπούν κι αγαπιούνται παράφορα, κι όταν ονειρεύονται, οι πειρατές των ονείρων που καιροφυλακτούν, κάνουν ρεσάλτο και διαγουμίζουν τις ζωές, που φαντάζουν άσκοπες και έρημες, χωρίς τα όνειρά τους.
Αλλά, “Αν δεν τολμήσεις ψευτοζείς”, θαρρεύουν, και επανακτούν τα κλεμμένα τους όνειρα…


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη