Οι συναντήσεις του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Λαμία

Οι συναντήσεις του κ. Κουρουμπλή στη Λαμία (με δήμαρχο, σώματα ασφαλείας, ΕΚΑΒ, Κέντρο Πρόνοιας και Επιμελητήριο)

Στη Λαμία συνεχίζεται σήμερα η διήμερη περιοδεία του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Φθιώτιδα. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε αρκετά στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη.
Ο κ. Σταυρογιάννης θύμισε τη στήριξη που είχε ο δήμος Λαμιέων κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του κ. Κουρουμπλή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει της μάχης των Ευρωεκλογών. O κ. Κουρουμπλής εξήρε τη σχέση και τη συνεργασία των δύο πλευρών, ανταπέδωσε τις ευχές ενόψει των εκλογών στην περιοχή

Σε συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και είχε συνάντηση και ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον διοικητή κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, τον αναπληρωτή διοικητή κ. Ανδρέα Κολοκυθά και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Κούτρα, συνοδεία των κ.κ. Νίκου Αρναούτογλου και Νίκου Πάπουτσα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδος. Επισκέφθηκε τις διευθύνσεις του νοσοκομείου και τα εξωτερικά ιατρικά και συνομίλησε με τους υπαλλήλους του προσωπικού.

Ακολούθησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, όπου συναντήθηκα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδος Ταξίαρχο Μιχαήλ Τσάτση.

Κατόπιν ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε τα γραφεία της Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδος, όπου συναντήθηκε με τον αρχυπύραρχο Ευάγγελο Παλιό, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φθιώτιδος πύραρχο Ιωάννη Ράπτη τον Υποδιοικητή της υπηρεσίας πύραρχο Χρήστο Μπάρκα.

Η επόμενη επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, μια δραστήρια ένωση εμπόρων, βιομηχάνων, βιοτεχνών, επαγγελματιών της περιοχής όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κυρίτση, τον α’ αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Αρβανίτη και τον γενικό γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Καραγεώργο

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και τα γραφεία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στη Λαμία και συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Θέμη Λιάσκο, τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Λαμίας, κ. Δημήτρη Χαλεπλή και τον προϊστάμενο του τμήματος προσωπικού κ. Νικόλαο Κολοκυθά.

Ο κ. Κουρουμπλής είχε συνομιλία και με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με Αναπηρία της Φθιώτιδας κα, εν προκειμένω, με τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Μίχο και τον διευθυντή των δομών κ. Γιώργο Μανούκα.

Ακολούθησε η επίσκεψη του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Θεόδωρο Δημόπουλο για τη γενική λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας και των τριών αποκεντρωμένων μονάδων του οργανισμού, σε Δομοκό, Βαθύ Αυλίδας και Λαμία. Συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πεδίο της αποϊδρυματοποίησης και της παιδικής προστασίας, με κορωνίδα τον νόμο για την αναδοχή – υιοθεσία και ήδη πραγματοποιηθείσες εξωστρεφείς δράσεις του προσωπικού των δομών. τη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» Ευρυτανίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας, κ. Θαλής Σφήκας, θεσμό με τον οποίο έχει συνδεθεί το όνομα και η δράση του τ. Υπουργού και υποψηφίου Ευρωβουλευτή.

Στο δημαρχείο Λαμιέων με τον δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη.

Στο δημαρχείο Λαμιέων με τον δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

Στην Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας.

Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Στο ΕΚΑΒ Λαμίας.

Στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη