Η κα Μπενιάτα και ο κ. Σανίδας στον Σεβασμιώτατο

Επίσκεψη από την νέα Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Ελένη Μπενιάτα  δέχτηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος  στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -  Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.
                Η κα Μπενιάτα επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον Σεβασμιώτατο επί τη αναλήψει των νέων της καθηκόντων ως Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος.
                Ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη εγκαρδίως την κα Μπενιάτα  και για αρκετή ώρα είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων. Επίσης της ευχήθηκε την από Θεού δύναμη εις το έργο της για το καλό της Εκπαιδεύσεως και  Καλή Ανάσταση.
                Ακολούθως τον Ποιμενάρχη μας επεσκέφθη  και  ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος κ Ηλίας Σανίδας, πρ. Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού.
                 Η συνάντησή τους διήρκησε αρκετή ώρα και κατά την διάρκεια της οποίας  συζητήθηκαν διάφορα επίκαιρα θέματα και υπήρξε μία ανταλλαγή απόψεων.
                Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Σανίδα για  την επίσκεψή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία με αδιάλειπτο την Προστασία της Παναγίας εις  την ζωή και το έργο του και Καλή Ανάσταση.

 http://www.imfth.grPost a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη