Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Θεόδωρο Μπαμπαλή και την «Ανανέωση Προοπτική»

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Θεόδωρο Μπαμπαλή και την «Ανανέωση Προοπτική»

Δυο ακόμα νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμμετέχουν στον συνδυασμό «Ανανέωση Προοπτική » για τον Δήμο Αγράφων  και τον Θεόδωρο Μπαμπαλή, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πρόκειται για τους κυρίους , Αθανάσιο Χύτη του Κων/νου απο τα Κέδρα  και τον Ανδρέα Τσιτσάνη του Γεωργίου απο το Ραπτόπουλο.Και οι δύο θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Δημοτική Ενότητα  Ασπροποτάμου.
Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής σε δήλωσή του τόνισε:
Νέα, ικανά, έντιμα, ορεξάτα στελέχη, πλαισιώνουν συνεχώς την "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", τη μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα μας,που με την εμπιστοσύνη των Αγραφιωτών θα συνεχίσει το έργο της και την ερχόμενη θητεία και μάλιστα με καθαρή εντολή που θα λάβει από την πρώτη Κυριακή.
Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός, ότι νέοι άνθρωποι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά και οφείλουμε να τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Είναι χαρά μας να τους έχουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε για τον δήμο Αγράφων!
Τους εύχομαι καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη