Αιτήσεις για εγγραφή στην Α' Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λαμίας


Μουσικό Σχολείο Λαμίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
 Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας, ενημερώνει τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού που επιθυμούν να φοιτήσουν στο σχολείο, ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για την Α΄ γυμνασίου και ότι θα πραγματοποιούνται μέχρι και τις 4 Ιουνίου. Η διαδικασία εισαγωγής των μαθητών θα γίνει στις 19 Ιουνίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρότερη δήλωση που συμπληρώθηκε τον Δεκέμβριο για την επιλογή γυμνασίου, δεν έχει καμιά ισχύ σε περίπτωση που ο μαθητής ή η μαθήτρια θελήσει να κάνει αίτηση για να εισαχθεί στο Μουσικό Σχολείο. Επιπλέον τονίζουμε ότι δεν απαιτούνται ειδικές μουσικές γνώσεις για τη συμμετοχή των μαθητών στη διαδικασία εισαγωγής, αλλά εξετάζεται μόνο η ικανότητα της μουσικής τους αντίληψης.
Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών παρέχονται δωρεάν μαθήματα από ειδικά καταρτισμένους μουσικούς εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, κάθε Τετάρτη 3-4 μ.μ. στον χώρο του σχολείου μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση: Λ. Καλυβίων 154 και στα τηλ: 2231046476.
Facebook: Μουσικό Σχολείο Λαμίας


Ο Δ/ντής

Νίκος Τζήμας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη