Η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας», στο Δομοκό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου 2019 , η πρώτη επίσημη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας», μετά από κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης και Δημάρχου Δομοκού κ. Τζιαχρήστα Δημήτρη.
Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν όλοι οι υποψήφιοι τόσο του κεντρικού όσο και των τοπικών ψηφοδελτίων εκφράζοντας προτάσεις και απόψεις με κοινό γνώμονα την επιθυμία τους για τη συνέχιση του έργου που έχει ήδη ξεκινήσει κατά τη θητεία της Δημοτικής Αρχής 2014-2019.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε, επίσης, ένας σύντομος απολογισμός του έργου τη Δημοτικής Αρχής και ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων. Τέλος, ο κ. Δημήτρης Τζιαχρήστας αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του  αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του προεκλογικού αγώνα, με σεβασμό προς τον δημότη, διεξάγοντας έναν έντιμο και πολιτισμένο αγώνα στην πορεία προς τις εκλογές. 
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα να εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη