Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στο Δομοκό

«Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στο Δομοκό»
Την περιοχή του Δομοκού επισκέφθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής. Όπως ανέφερε στη δήλωσή του:
«Επισκέφθηκα χθες την περιοχή του Δομοκού, όπου είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους πολίτες στη λαϊκή αγορά, στα καταστήματα, στις δημόσιες υπηρεσίες και αλλού. Τους ενημέρωσα για το έργο που έχει γίνει σε επιμέρους τομείς στην περιοχή και άκουσα τις ανησυχίες και τις σκέψεις τους για το μέλλον. Έργα μείζονος σημασίας, όπως η διπλή σιδηροδρομική γέφυρα της Εκκάρας και ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Ε65, αναμένεται να φέρουν πιο κοντά το Δομοκό με τα μεγάλα αστικά κέντρα. Παράλληλα, στάθηκα και σε δύο ακόμη σημαντικά έργα στην περιοχή. Το πρώτο σχετίζεται με την εκταμίευση 1,2 εκατ. ευρώ για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενώ το δεύτερο αφορά τη χρηματοδότηση του δήμου με 3 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» για τη βελτίωση των δικτύων ύδρευσης της περιοχής. Τους ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και είμαι βέβαιος ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα!»










Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη