Γιάννης Σαρακιώτης: «Παραμένουμε πιστοί στο στόχο της αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου του Αγίου Κωνσταντίνου»

Γιάννης Σαρακιώτης: «Παραμένουμε πιστοί στο στόχο της αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου του Αγίου Κωνσταντίνου»
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να χρηματοδοτήσει ένα ξεχωριστής σημασίας έργο στον Άγιο Κωνσταντίνο. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η εκταμίευση 1.050.000 ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό δημοτικού κτιρίου και τη μετατροπή του σε κέντρο πολιτιστικών δράσεων στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Κωνσταντίνου. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Σαρακιώτης:
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ευόδωση προσπαθειών πολλών ετών και την πραγματοποίηση ενός σημαντικότατου βήματος προς την κατεύθυνση της συνολικής αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου μέσω του εκσυγχρονισμού των υποδομών στο εξαιρετικού κάλλους παραλιακό μέτωπο. Η απόφαση για την εκταμίευση 1.050.000 ευρώ για τη δημιουργία κέντρου πολιτιστικών δράσεων θα συνεισφέρει καθοριστικά στην αλλαγή σελίδας για την ευρύτερη περιοχή προσελκύοντας σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα, συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου και υποβοηθώντας στην άνοδο της τουριστικής κίνησης».




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη